tiistai 25. syyskuuta 2012

Syyskuvia

Vapaapäivät on ihania. Tai siis minilomahan mulla nyt on. Mutta kuitenkin. Saa olla koko päivän koiran kanssa, ne voi olla takapihalla tai olla kainalossa sohvalla. Pientä ihanaa laatuaikaa. <3

Tänään molemmat sai raa'at naudan ydinluut. Birre söi omaansa sisällä koirien omalla paikalla ja Bea takapihalla. Oon todennu tän helpoimmaksi järjestelyksi, vaikka ei noilla mitään tappeluita ikinä oo luista tullu. Bealla vaan on tapana pyrkiä haalimaan kaikki luut itelleen niin tälleen ei tarvi olla koko ajan vahtimassa sitä.

Noissa jäisissä luissa on se ihana puoli, että niihin saa uhrattua monta tuntia. Siinä on touhua ja tekemistä niin pitkäksi aikaa, että se menee jo pienimuotosesta väsyttämisestä. Ja hyvin maistuu. Noi naudan ydinluut on just hyvän kokosia mun koirille, koska niissä on tekemistä ihan tosissaan, mutta se ei oo mikään mahdoton tehtävä vaan ne saa niistä vähän myös jotain irtikin.

Muuten tänään oli aika tylsä päivä, en uskalla viel lenkkeillä Birren kanssa ihan täysillä. Tänään se oli ekaa kertaa ulkona ilman rukkasta, mutta heti alko tassun haava taas pehmenemään. Pidämme siis rukkasta ulkona  edelleen. No ei se mitään, pääasia että se näyttää jo paranemisen merkkejä. Bean kanssa vois huomenna pyöräillä jos kelit sallii (mä oon vähän ku toi Birre, en varmaan mee ulos jos sataa..), mut en ota aiheesta nyt mitään ressiä. Mulla on yli viikko aikaa, kyllä me keretään touhuamaan ja tekemään. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti