torstai 27. syyskuuta 2012

Välineurheilua

Mä haluun treeniliivin. Oon haaveillu sellasesta monen monta vuotta ja ihan kohta justiinsa sen aion toteuttaa. Mulla ei arkivaatteissa löydy mitään tarpeeks käytännöllistä. Joko on taskut liian pieniä (ei siis tarpeeks syviä) tai niissä ei muuten vaan pysy mikään. Toisekseen ei oo kiva tunkea jotain limasia nakkeja tai kuolasia vinkuleluja arkivaatteiden taskuun.

Mähän oon tunnetusti välineurheilija lajissa kuin lajissa. Näinkin tiukan budjetin rajoissa kaiken pitää silti olla mahdollisimman hyviä välineitä ja vaatteita ja tietysti oikean värisiä. ;) Koirilla pitää olla yhteensopivat hihnat ja pannat. Nyt on punaiset pannat ja punaiset hihnat. Edelliset pannat oli harmaat ja hihnat ihan mitä sattu kaapista löytymään. Eihän sellanen käynyt päinsä! Ostin uudet hihnat. No sithän ne harmaat pannat ei sopinu niihin punasiin hihnoihin. Siks piti ostaa uudet pannatkin.

Mutta se treeniliivi on vaan ihan oikeesti käytännöllinen. Nyt kun taas tota treenausintoa puskee pintaan, niin äkkiä ostamaan liiviä että päästään vauhtiin. Ja treenausinnolla tarkotan ihan perusjuttuja aina ohituksista lähtien. Lenkillä on helppo muistella ja toistaa eri liikkeittä. Liivin taskussa ku olis aina niitä nameja niin joskus muistais ihan peruslenkillekin ottaa ne mukaan. Sillon onnistuu ohituksetkin satavarmasti ilman hihnaa. Ohituksissa en käytä vinkulelua, ettei se häiritse muita koiria.

Mulla olis kova into kans löytää joku harrastus johon panostaa vähän enempi. Tai siis oonhan mä sen löytäny jo. Sellasena sovellettuna versiona ollaan tehty esinehakua metässä, mut sekin on jotenki jääny, vaikka molemmat koirat siitä sytty ihan tosissaan. Yks hakumestarihan mulla tässä on ihan lähipiirissä, jos saisin sen pitämään meille omia pikkutreenejä, että oppis itekin lajista vähän paremmin ja osais tehä asiat oikein.

Tossa on myös ihan kävelymatkan päässä treenikenttä, josta löytyy pari A-estettä ja normaalia hyppyestettä. Siellä tulee käytyä välillä, mutta kun ikinä en muista niitä nameja ja leluja ottaa mukaan, niin kunnolla ei oo saanu reenattua. Nyt täyttä intoa vaan kohti reenihommia. Ja ainiin, se treeniliivi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti