keskiviikko 3. lokakuuta 2012

6,2km

Käytiin tossa iltareippailuna koko perheen voimin kävelemässä. Sports tracker mittas matkan ja ihan mukavia lukemia saatiin. Keskinopeus jäi aika hitaaksi (5,9km/h), koska otettiin koirien kanssa jonkun verran pysähdyksiä, seuraamisia, kontakteja, jne. Mutta huippunopeus (12km/h) oli ihan kova, vaikka ei siis missään vaiheessa juostu tai kiihdytelty, että se on varmaan enempi lähennä sitä todellista nopeutta.

Kyllä taas otti aivoon, kun mies seiso koiran kanssa tien vieressä ja ohituksessa mulla oli koirat hyvässä kontaktissa niin eikös se päästäny sen rakkinsa kimpoamaan flexissä melkein iholle. Harmitti myös se, että näin käy vaan sen ainoan kerran, kun koirat on samalla puolella kuin ohitettava. Mun koirat nyt ei onneks kiinnittäny toiseen koiraan mitään huomiota, mut ku koira vaan tulee ja tulee ni sanoin sille äijälle et viepäs se koira nyt pois siitä, älä päästä tänne. Äijä otti sellasen ärsyttävän ilmeen naamalleen ja sano jotain "uuuuuuuuuu" niinku et huuui, siin on oikee koirankouluttaja. Ja naureskeli päälle. Jos ei pitäis olla hyvänä esimerkkinä koirille, ni olisin varmaan lintannu kuonoon.

Loppumatka meni ongelmitta ja pitkän aikaa sai koirat juosta vapaanakin. Ihmisiä ohitettiin nameilla, koiria hihnassa ja muuta mukavaa. Hiki tuli ja koirat oli rentoja, yhtä urpoa lukuunottamatta oikein mukava lenkki. En oo koskaan ennen käyny tota reittiä ja se oli tosi kiva, kauniita maisemia ja sopivan mittanen. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti