maanantai 22. lokakuuta 2012

95% helpotus

Yli 300 euroa köyhempänä uskallan melkein olla helpottunut. Lääkäri oli hyvin vakuuttunut siitä, että autoimmuunisairautta ei ole syytä epäillä. Ihotutkimus ja -näytteet: "Pinnallinen kokkibakteeri-ihotulehdus huulissa ja anturaväleissä paikoin, paikoin bakteeriylikasvu ilman tulehdussoluja."

Saatiin voiteita ja shampoota ihon hoitoon. Kuulemma ihan muutamassa päivässä pitäis alkaa helpottamaan oireiden ja 2-3 viikon päästä olla parantunut kokonaan. Eliminaatiodieettiä jatketaan normaaliin tapaan, siitä myös lääkäri oli yhtä mieltä, koska on iso mahdollisuus, että reaktio on ruokalähtöinen.
Verikokeissa kaikki oli hyvin ja niiden perusteella koira on erinomaisessa kunnossa.

Selviämme siis ihan paikallishoidolla, eikä edes tarvinnu harkita suoliston rääkkäämistä antibiooteilla. Melkein tuli jopa sellanen tunne, että sitä lääkäriä ihan oikeesti kiinnostaa. Koska kyseli paljon (siis todella paljon) ja pyysi, että olisin sähköpostitse yhteydessä häneen eliminaation etenemisestä ja tassujen kunnosta. Birre sai paljon kehuja käytöksestään ja oli kuulemma erittäin edukseen (niin ne kyl taitaa sanoa kaikille).

Luin noita kotiutusohjeita tossa ja meinasin kuolla nauruun. "Ravitsemuskunto: normaalipainoinen/hieman pullukka." :D Aaaahahahaaa! Mulle se ei ees maininnu mitään, mut noin kauniisti oli papereissa vihjannu, että mitä jos pikkasen katottais sitä ruokintaa. Hah. Birre on 19kg pelkkää läskiä. Taitaa alkaa kuntokuuri, kun saadaan sorkat kuntoon. :)

Ihan täysin helpottunu en uskalla olla. Mutta 95% huolesta on helpottanut ja uskallan olla toiveikas ja relata. Nyt taistellaan tän kanssa ja toivottavasti on pian terve koira. Suunta on lupaava, kun tassujen pohjista isoja alueita on jo muuttunu takas vaaleiksi ja osottaa paranemisen merkkejä ja mikä tärkeintä niin anturat on kuivuneet lupaavasti. Toivoa antoi myös se, että Birre kirmas tänään ulkona ilman tietoakaan ontumisesta.

Tässä vielä aika pahana tassu. Nyt jo kuivunut.

Takatassu.

Järin asein taistoon. 
P.S. Pakko vielä täälläkin kiittää niitä kaikkia, jotka on tsempanneet ja olleet hengessä mukana. Näissä jutuissa aina näkee, miten erityisesti koiraihmiset ymmärtää toisiaan. Jokainen osaa edes jollain tasolla kuvitella sen omalle kohdalleen ja siksi myötäeläjien sympatia ja huoli on aitoa. Kiitos. <3

1 kommentti: