tiistai 16. lokakuuta 2012

Keskiluokkaa

Mä oon ruvennu tajuumaan et mä oon mun koirien kanssa ihan tavallisen tylsää keskiluokkaa. Ei mitään hifistelevää glamour -porukkaa, mutta ei mitään alamaailman tatuoituja anarkistiperkeleitä.

Birre ja Bea osaa kaiken pakollisen, kuten hihnakäyttäytyminen, vapaanaolo ja luoksetulo, eli ne on sellasia tasasen näkymättömiä ja häiriöttömiä koiria. Niiden kanssa voi elää normaalia elämää stressaamatta sen kummempia, eikä kellään pitäis olla niistä mitään kovin pahaa sanottavaa.

Toki siihen päälle tulee muutama pakollinen temppu, kuten istu, maahan, tassu, kuole, kieri, hyppää reppariin, ns pupu-asennossa istuminen, nouda ja löydä ja sen semmosta, hyvänä päivänä ohituksiakin otetaan ilman hihnaa. Birre osas joskus muutamia esineitä tunnistaa nimeltä, mutta sen opettelu joskus jäi ja unohtu, tarvii varmaan alottaa uudestaan koska se oli tosi hauskaa aivojumppaa.

Eli me ollaan tämmöstä ihan ok -jengiä. Mut sit on nää ihan utopistiset hifistelijät. Niiden koirat osaa seistä etutassuillaan, pukea omistajalleen kengät jalkaan, hyppiä voltteja, tehdä kärrynpyöriä, keittää kahvia, ripustaa verhot, voidella voileivät ja nehän tietysti myös ulkoiluttaa ite ittensä, koska osaavat avata ulko-oven avaimella. Näiden koirien rinnalla mä tajuan, etten ole edes ihan ok -jengiä, vaan ihan täys nobody. Koska ei ne koirat niitä itestään osaa, joku ne kaikki jutut on niille opettanu. Vittu, mä en osaa mitään.

Onneks vastapainona on tää rähinäjengi. Koirat jotka edustaa kaikkea sitä, mitä vastaan oon tehny sen vähäisenkin työn, mitä on tullu tehtyä. Kun rennon välinpitämättömästi ohitetaan jotain räkivää helvetinperkelettä, niin yhtäkkiä nää mun tylsät keskitason koirat nousee puolen levelin verran ylöspäin ja muistan, että ne onkin oikeesti ihan hyviä koiria ja oon mäkin jotain oikein tehny.

Ilman työtä ei ole eikä tule tuloksia. Mut onneks Bea on Birren koira, voin aina syyttää Birreä, kun se ei oo kouluttanu koiraansa. Huoh. Voin teille lätkii tähän loppuun viime talvella otettuja temppukuvia.

2 kommenttia:

  1. Tito sano, että Bea on kaikkea muuta kuin keskiluokkaa. Titon silmissä Bea on vähintäänkin asenteella varustettu kaunokainen. Ja Tito sano olevansa kovin onnellinen löytäessään samanlaisen sekopäätervehtijän. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihanaa nähdä toi pikkuinen Bea niin järjettömän onnellisena, Tito on sen mielestä oikee löytö. Noin samanhenkiset leikkikaverit on ollu todella todella harvassa ja noilla tuntu ihan kaikki mätsäävän keskenään aika pitkälti täydellisesti. Ens kerralla on pakko saada kamerakin mukaan, oli niin hilpeen näköstä menoa. :)

      Poista