sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Liikkuvaa kuvaa

Hetken mielijohteesta kuvasin eilen pienen videopätkän. Ei siinä tapahdu oikein mitään ihmeellistä, mutta mun mielestä on muidenkin blogeissa hauska nähdä videoitakin välillä, niistä saa vielä niin paljon laajemman käsityksen sen koiran tai hevosen tai minkä vaan liikkeistä, eleistä ja ilmeistä. Ja sitä paitsi on kiva sitten joskus katsoa liikkuvaa kuvaa, kun noita eläimiä ei enää ole. Niistä muistaa helpommin, että miten ne liikkuikaan ja millaselta ne ihan oikeesti näytti.

Tossa videossa näkyy aika perinteinen kaavio: jos Bealla on lelu, niin Birre jaksaa jahdata sitä hetken aikaa, kunnes alkaa tonkimaan jotain lehtiä ja muita. Vähän siihen tyyliin, että pidä lelus, mulla on jotain mukamas vielä parempaa. Se aika harvoin toimii Beaan, mutta aina voi koettaa.

Bea taas ei jahtaa Birreä sitäkään vähää, mikä on vähän sääli koska Birrestä näkee, että se oikein kerjää sitä jahtaamista. Tai siis, Bea jahtais Birreä sillon kun sillä ei ole lelua, mutta sillon Birre taas ei halua olla jahdattavana, vaan ainoastaan sillon kun ilmeisesti sen mielestä sen jahtaamisen kohde on se lelu, eikä hän itse. Sen takia mä oon yleensä se jonka pitää juosta Birren perässä, koska siitä näkee, että se on sen mielestä niin hauskaa. Se hyppii ja loikkii karkuun, murisee ja haukkuu ja häntä pyörii ja heiluu niin vimmatusti.

Toisilla on hienoja treenivideoita, meillä on vaan tämmönen. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti