lauantai 6. lokakuuta 2012

Höpinöitä

Me tarvitaan arkkupakastin. Tollanen tavallinen pakastin ei riitä mihinkään! Tai kyl se nyt vielä riittää kun vasta etitään ja tutkitaan sopivaa ruokintatapaa ja -määriä, mutta kun kaikki saadaan abaut kohilleen, niin ei toi tila tuu riittämään. Haluun ostaa noita ruokia laatikoissa jo ihan senkin takia, että ne tulee halvemmaksi. Eikä tarvis aina olla ostelemassa vähän lisää tätä ja tota.

Birren tassujen punotus on ihan ihan pian historiaa ja päästään kauluristakin eroon, kun tassu on reippaasti paranemaan päin. Sitten päästään naaman kutinan kimppuun, mutta uskon ja toivon, että se on toi kauluri joka sitä kutinaa nyt eniten aiheuttaa.

Birre jäi tänään kotiin ja me käytiin Bean, mamin ja sen koirien kanssa lenkkeilemässä. Varmaan joku 1,5h käppäilylenkki taitettiin ja koirat sai juosta vapaana. Oli varsin koskettava näky, kun lenkkipolun vieressä oli kauniisti hoidettu hauta ja ristissä luki "Saksanpaimenkoira Jesse". Jesse oli varmaan paljon lenkkeilly siellä ja sai sieltä viimesen paikkansa. Aivan sama onko tollanen "yleiselle paikalle" hautaaminen sallittua vai ei, Jessen leposija oli kaunis ja hyvin pidetty paikka, voi sitten pitää silmällä ihmisiään jos ja kun omistajat mahdollisen uuden koiran kanssa siitä ohi kulkevat. :)

Parhaat <3
2010 / 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti