torstai 11. lokakuuta 2012

Pienen koiran työpäivä

Oltiin Bean kanssa Jonnen mukana 'töissä'. Katottiin siis vierestä kun J roudas tavaroita sinne ja tänne ja sählättiin kaikkee ylimäärästä. Birre jäi kotiin.

Kyllä oli pienelle koiralle taas valtavan suuri elämys nähdä ihan uusia paikkoja ja ihmisiä. Varastohalli, pommisuoja ja eläintarvikeliike sekä tietysti matkustus pakettiautossa. Ja kaikki samana päivänä! Kotimatkalla pieni ahkera työläinen alko jo väsymään ja pirteä ikkunasta tuijottelu vaihtu penkillä nukkumiseen.

Bea kävi myös vähän hakemassa Murresta herkkuja. Oli ipana onnellinen kun siellä sai paijauksia ja nameja ja mukaan otettiin Birrelle broiskun siipiä laatikollinen ja muutamia levyjä kalkkunan jauhelihaa. Jonne otti Bealle myös sellasen syötävän puuhakuution johon tunki sisälle kasvistikkuja.

Kotipihalla olikin seuraava haaste keksiä miten ne namit saa kuutiosta ulos. Ensin Bea juoksi ja hyppi sen kuutionsa kanssa, kunnes ymmärs alkaa pyörittelemään ja heittelemään sitä, niin johan alko tavaraa sinkoutumaan ulos ja syötäväksi.

Ollaan nyt tosi paljon reenattu ihan kotitreeninä Bean kanssa muun muassa sitä tavaroiden nostelua (eilen se vihdoin suostu nostamaan avaimet!!! Aikasemmin se on nostanu aurinkolaseja, lusikoita, jne jne, mutta ei avaimia ja nyt sekin voitettiin!), istumista "pupuasennossa" (etutassut ilmassa) ja ihan perus rauhottumista ja katsekontaktia sillä, että laittaa namin maahan, johon ei saa koskea ilman lupaa ja luvanhan saa vaan katsekontaktin kautta. Toi viimesin harjotus on ihan erinomainen tapa päättää treenaus niin kotona kuin ulkonakin, koska siinä laskee kierrokset nopeesti ja ne jää alas. Toimii Bealla ihan erinomaisesti!

Koirat sai tänään oman jääkaapin ja pakastimen! Nyt on tilaa barffata, kun voi ostaa enemmän kerrallaan eikä vaan muutamaa pötköä ja muutamaa luuta... :)

Tarkkana autossa.

Pohdintaa..

Ihan pienen pientä liiottelua tässä ravissa..

Hirvee spurtti, jos ne namit sillä tulis ulos?

Yks tikku ainakin tipahti syötäväksi!

Sit kokeillaan pyörittelyä..

...toimii!


Porokoirakin yrittää. :)

Eikä se oo vielä läheskään täynnä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti