lauantai 20. lokakuuta 2012

Pliis..

Nyt ei riitä energia blogin kirjotteluun, treenaamiseen tai mihinkään muuhunkaan, kuin Birrestä huolehtimiseen. Mulla on sellanen taisteluarsenaali mätäneviä tassuja vastaan, että voin ainakin sanoa yrittäneeni. Varsinkin kun tää taistelu ei oo vielä kunnolla edes alkanu.

Pöydältä löytyy Basibact -puuteria, tavallista talkkia, sinkkiä, biotiinia ja nyt hoitotuotteiden joukkoon otettiin vakaan vinkin pohjalta kaali. Kaalia menee ruuan mukana ja hauteena suoraan iholle. Kaikki keinot on otettava käyttöön. Myös homeopatia astuu luultavimmin mukaan jossain vaiheessa. Muitakin luontaisempia hoitokeinoja etsitään ja kaikki vinkit on erityisen tervetulleita.

Birre on nyt myös toista viikkoa eliminaatiodieetillä. Jos, jos, reaktio olisikin hyvällä tuurilla allergiaa, niin sitä työstetään nyt samalla.

Maanantaina on tosiaan Birrellä aika ihojuttuihin erikoistuneelle lekurille. Mä haluan ja vaadin tosta koirasta kaikki tarvittavat kokeet ja näytteet, mä haluan diagnoosin. Mulle on tässä pikkuhiljaa kehkeytyny varsin mittava lääkevastaisuus, joten ilman päteviä perusteluja ja oman järjen hyväksymistä mä en tolle mitään lääkekuuria ota. Mitä järkeä on hoitaa oireita, jos ei aiheuttajaa tiedetä. Oireiden piilottaminen ei paranna koiraa. Antibiootit voi pitää tietyt tulehdukset poissa hetken aikaa, mutta jos aiheuttajaa ei selvitetä niin tottakai oireet uusii.

Maanantaina toivottavasti ollaan hirvittävän paljon viisaampia, ainakin ihan helvetisti köyhempiä. Joku todella aggressiivinen furunkuloosi tai mikä tahansa bakteeritulehdus olis erittäin tervetullut diagnoosi. Ne on kovalla työllä hoidettavissa. Ja mä olen valmis sen työn tekemään, mä oon valmis taistelemaan. Kaikki muu käy, mutta ei mitään vakavaa vaihtoehtoa.

Kaikki suojelusenkelit ja keijukaiset, painakaa täysillä duunia kellon ympäri, Birre tarvitsee sitä nyt.

2009<3

3 kommenttia:

 1. Voihan vittu. Toivotaan ettei oo mitään vakavaa..
  Me pietään täällä Rommin kansa peukkuja pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kiitämme. Huomenna on klo 14.45 lääkäriaika. Jännittää ihan urpona..

   Poista
 2. Täällä on kahen käden ja neljän tassun peukalot pystyssä Birrelle.

  VastaaPoista