tiistai 30. lokakuuta 2012

Työharjoittelu

Koirat oli tänään ekaa kertaa mukana töissä! Mua jännitti aika paljon, mutta kuten oon ennenkin sanonu, niin mulla on paha tapa rajusti aliarvioida noita. Tällä(kin) kertaa olin aivan täysin varma, että Bea aiheuttaa jonkun yleisen kaaoksen riehumisellaan ja Birre haukkua räksyttää koko ajan.

Meteliä siellä on kuitenkin jatkuvasti kaikenlaista. Useiden ihmisten puhetta, koirien tassujen sipsuttelua, kynsien rapinaa, pantojen kilinää, haukkumista, ulinaa, laatikoiden kolahtelua ja kaikenlaisiä yleisiä ääniä ja kolinoita.

Muutamaan haukkuun Birre vastasi haukulla, mutta sitä kuului vaan muutaman kerran ja sitten tuli taas hiljasta. Tauollani käytin koirat pissalla ja seurasin taukohuoneessa niiden touhuja. Bea oli aivan rento ja rauhallinen, se vaan makas pedillä tai keskellä lattiaa, sitä oli ilo katsoa! Birre reagoi enemmän ääniin ja liikkeisiin, mutta ei stressaantunu tai pyöriny, lähinnä vaan katto ja kuunteli.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen koirieni suoriutumiseen ensimmäisestä työpäivästään. Kuvat kertokoon vielä vähän enemmän. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti