perjantai 9. marraskuuta 2012

Aurinkoa

Olipas ihanaa alottaa päivä raikkaassa aurinkoisessa säässä. Tällä kertaa Birrekin pääsi mukaan peltoralleihin ja tutustumaan Titoon. Kuvakooste löytyy tosta alta seuraavasta postauksesta.

Birre käyttäyty just niinku olin olettanutkin. Se kiskas selän irokeesin pystyyn ja tunki vesimelonit kainaloihin, mutta se pienesti sointuva hysteria sen haukkumisessa kuitenkin aina paljastaa pelkän peitellyn epävarmuuden. Mutta koska tiedän, ettei se ole aggressiivinen voin sen luottaa kontaktiin uuden koiran kanssa, jonka myös tiedän kiltiksi ja Titohan nyt siihen hommaan on ihan huipputyyppi. Sellanen huoleton lepposa kaveri on aina hyvä uus tuttavuus.

Joten montaa metriä ei päästy eteenpäin, kun keesi laskettiin alas ja Birre tarjos ihan selkeitä leikkinkutsuja. Eli se oli sit siinä. Loppuretken se olikin sitten ihan tavallisen tylsä oma itsensä, Bea ja Tito riekku keskenään ja Birre vaan oli.

Porokoira on ollu nyt jo monta viikkoa varsin olemattomalla liikunnalla, niin varmasti jo ihan sen mielenterveydelle teki hyvää päästä näkemään uusia maisemia ja haistelemaan uusia tuulia. Vähän luulen, että vaikka se aina onkin melko rauhallinen tapaus niin tassuissa on jonkin verran arkuutta ja jäinen maa oli niille vähän liian järee alusta, että olis täysillä voinu riehua. Silti se näytti nauttivan koko matkasta ja kotona oli aivan rättiväsynyt.

Eilen illalla kotitreenien tuloksena Bea oppi uuden tempun: kumartamisen. Novalta saatuna kotiläksynä aloin opettaa koirille (lue: Bealle) peruuttamista ja nyt saan sen jo peruuttamaan luotani huoneen toisesta päästä toiseen päähän. Illalla sain ihan ylläripäähänpiston kumartamisesta ja Bea keksi hirmu nopeasti mitä yritin siltä pyytää. Hieno tyttö!


Porokoira menee hyvinkin kompaktiin tilaan!
Huomenna on edessä taas työpäivä ja sunnuntai eletään ihan kelien mukaan. Jos sunnuntaina säät sallii niin voitais mennä tekemään joku piiiiiiitkä rauhallinen lenkki. Tai sit vaan ollaan ja rötväillään, sen näkee sitten. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti