tiistai 20. marraskuuta 2012

Koirapuisto

Kyllä, otsikkokin sen kertoo: me oltiin tänään  koirapuistossa! Tunnelmaanne voi tosin latistaa se, että meidän puoli oli typötyhjä.

Käytiin reippaina nuorina kaupassa kävellen koko perheen voimin ja kotimatkalla koirat sai ensin juosta treenikentällä rallia, kunnes sain idean mennä siihen viereiseen koirapuistoon. Toisella puolella oli väkeä kuin markkinoilla konsanaan, mutta toinen puoli ammotti ihanasti tyhjyyttään. Täydellinen hetki luoksetulotreenille.

Bea ajo hirveetä aitarallia jonkun rähjäävän karvakasan kanssa ja naureskelin kuunnellessani kuinka tätä rähisijää komennettiin olemaan hiljaa - tuloksetta, mut tulipahan huudettua sit kuitenkin. Hyvä hyvä. Kesken hurjimman kiihdytyksen kiekasin käskyn tulla luokse ja voi että olin iloinen kun sieltä se tirriäinen lähti kaartamaan pois aidalta ja luokse.

Oon aatellu ostaa pillin. Siis sen sellasen niinku jalkapallossa on sillä tuomarilla. Koska mä en osaa viheltää tarpeeks uskottavasti enkä jaksais kiekua. Niin sitten keksin, että ostanpas pillin. Noi on jo pentuna opetettu siihen, että kun vihellys kuuluu niin sillon on kiire. Se nyt oli helppo opettaa: vihellä -> juokse karkuun niin pirun lujaa. Sen takia myös se pilli olis helppo opettaa ja nopeesti tulevassa tilanteessa mahollisimman hyvin käden ulottuville sijotettu pilli on tarpeeks kova ja pysäyttävä ääni, koska sitä tulis käytettyä niin paljon harvemmin.

Tai ehkä mä haluun vaan vaikeuttaa asioita entisestään ja lisätä välineiden ja tavaroiden määrää. Nii.

P.S. Talvi vois tulla jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti