keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Taas vapaapäivä!

Vapaapäivä ja aurinko paistaa, joten mitä muuta voi odottaa kuin isoa kasaa kuvia lenkiltä?! Päälle parin tunnin vaeltelulenkki metsässä, matkalle kertyi mittaa päälle 11km, mutta mä en tiedä miten luotettava toi sports tracker on tänään ollu, koska se näyttää huippunopeudeks 111km/h. Ja toisekseen toi talletus ei oo toiminu ihan loppuun asti. Noh, ainakin ihan pätevä se on kai suuntaa antamaan. 

Lenkkeilyn lisäksi kävin Tiinan apuna irtojuoksuttamassa Väiskin ja sen jälkeen moikkaamassa entisiä työkavereita. Birre käväisi myös tohtorin luona taas. Mikrobiylikasvua tai mitään muutakaan mainitsemisen arvoista ei tassuista enää löytynyt, joten antipojootit vedetään nyt loppuun ja sit vaan aletaan ihmettelemään. Pätkääkään en kyllä oikeestaan entistä viisaammaks tullu.Tiputin avaimet maahan ja jatkoin matkaa.
Jonkun matkan päässä pyysin Beaa ettimään
mystisesti kadonneet avaimet. Tältä näyttää
itseensä tyytyväinen koira! :)

Birrekin sai etsiä avaimet. Sen mielestä
se vaan oli ihan naurettavan helppoa..

Kyllä se pullukkakin hypätä jaksaa ;)


Tää oli oikeesti vahinko. Bea oli menossa juomaan ja laitto
etutassut veteen, mutta totaalinen äkkisyvä vei mennessään.
Mahto olla vilponen kylpy, mutta eipä koira tuntunu palelevan
ainakaan läähättämisestä päätellen.


Porokoira nauttii ulkoilusta.Porokoiran pinna palaa 3...2....1....

<3

1 kommentti:

  1. Tuli nuista tassuhommista mieleen, että siskoni englanninbludogeilla on ollut tassuissa halkeilemia yms vaivoja. Kokeili erikoisruokavaliota ja se toimi, eli toinen koirista on allerginen jollekin normi koiranruualle.
    Ja joskus kun asiaa tutkiskelin, niin sain selville että mäntysuopapesu auttaa joillakin koirilla tassuongelmiin, tiedä sitten miksi.
    Ihania kyllä sun koiruudet.

    VastaaPoista