maanantai 31. joulukuuta 2012

Lähtölaskenta

Noniin. Muutaman minuutin päästä kello on jo kuusi ja saa luvan kanssa alkaa räiskimään raketeilla. Koirat on pissatettu vajaa tunti sitten, verhot kiinni, musiikit kovalla ja mulla menossa toinen siideri (koirille ei tarjoilla, mun mielestä ne on alaikäisiä. Aina.).

Seuraavan kerran koirat menee ulos aamuyöllä. Nyt toivotaan, että mahdollisimman moni kaveri eksyy meille juhlimaan jotta on mahdollisimman paljon melua, hälinää ja rapsuttelevia ihmisiä. Mitä enemmän touhua, sitä vähemmän sekä minä, että koirat ehtii keskittymään raketteihin. Jos Bea alkaa menemään lukkoon, laitan sen Birren kanssa rappusten alle portin taakse ja pyrin relaamaan itse. Myös luita on pakkasessa valmiina mahdollisesti alkavaa ahdistusta varten.

Pari pamausta on vasta kuulunut, Bea nosti sohvalla päätään ja kuunteli hetken, mutta laski hyvin nopeasti pään alas ja huokaisi syvään. Katotaan miten käy kun pauke alkaa olemaan tauotonta. Noh, eipäs ressata sitä vielä! Toistaiseksi molemmat nukkuu sohvalla erittäin tyytyväisinä. Meijän pojat oli niin ihania, että ne oli ostanu vaan "raketteja" joista ei lähde mitään ääntä. Ihanat! :)

Koitetaan kaikki enemmän ja vähemmän paukkuarat relata ja vaihtaa iloisin mielin vuotta. Uusi vuosi saakoon tuoda meille kokonaan uudet kujeet ja uusia haasteita!

Tervetuloa vuosi 2013, me ollaan nyt valmiina! :)

KAIKILLE IHANAA JA STRESSITÖNTÄ UUTTA VUOTTA! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti