tiistai 11. joulukuuta 2012

Minivaljakko

Mä vähän sijottelin taas. Ostin vetovyön ja Bealle joustavan vetonarun. Voin sitten taas kuun lopussa ihmetellä, että mihis hittoon ne kaikki rahat häviskään!

Tossa oli kaks vapaapäivää alla, niin oli molemmissa koirissa virtaa lenkille lähtiessä. En tiiä onko se toi talvi vai ruoka josta se paremmin hyödyntää energiaa, mutta Birre on ollu tosi virkee viimeaikoina. Se on ollu jopa vallan riehakas, mikä on tolle aika harvinaista. Oli syy mikä hyvänsä niin hyvä juttu se vaan on!

Nyt illalla käytiin testaamassa uusia vermeitä ja voi ihanaa!! En ees muistanu miten kivaa se onkaan hihnalenkkeillä, kun koirat on kiinni vyössä ja omat kädet saa huiskia ihan vapaana. Tunnin verran huiskittiin lumisateessa menemään ja kyllä se vaan niin on, että tollasen pienenkin koiran vetoapu keventää sitä omaa askelta. Arvon porokoiraa ei toi vetäminen tänäänkään huvittanu, mutta ei se mitään.

Rupee taas olemaan varusteet tähän lajiin ihan kohillaan. Mitäs sit keksitään? Ens talvena sit hommataan joku potkukelkka..

Minivaljakko <3

Porokoira! <3

Iltapalaa.

Koirien ikioma naulakko <3

Tältä näyttää mun työpöytä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti