torstai 20. joulukuuta 2012

Reippailijat

Kirpeähkö -11 astetta mittarissa, mutta kun on kunnon vaatteet niin on ihan hyvä lenkkeillä. Joten ei muuta kuin koko varustearsenaali kaikille niskaan ja pihalle.

Käytiin koko perheen voimin abaut tunnin mittanen hyvin reipas lenkki. Alkumatkan pidin ite vetovyötä, että Bea lopetti venkoilun ja alko vetämään suorana. Sen jälkeen Jii sai kokeilla vyötä. Sekin oli samaa mieltä, että kyllä se vaan on mukava keksintö ja oma askel tuntuu niin kevyeltä, kun koira vetää edellä. Siistiä!

Samalla mä pystyin olemaan vähän jäniksenä edellä, että sai porokoirankin vetämään. Täytys vaan sillekin saada kunnon naru tohon vetämiseen, tavallinen remmi on ihan syvältä, kun ei ole joustoa. Kukapa sitä haluiskaan vetää kun koko ajan nykii valjaista liian kovasti.

Käveltiin reippaasti, hölkättiin ja spurtattiin täysillä. Pari kertaa päästin Bean irti juoksemaan, ettei ollu lihakset ihan jatkuvasti niin hirveessä pumpissa. Loppumatkan koirat sai juosta kokonaan ilman mitään valjaita. Heittelin niille lumppareita hankeen ja siellä ne paineli onnessaan vaikka hanki oli niitä kylkiin asti.

Loppuun ihanat kuvat maaliskuulta 2010. Bea on noin 6kk vanha ja Birre abaut 6kg hoikempi! Mut lumi on aina ollu molempien sydäntä lähellä. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti