sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Testiajo

Yllärinä saadun mummopotkukelkan koeajon jälkeen voidaan vaan kuvitella, miten ihanalta sellanen Kickspark tuntuu. Toi huojuu ja vaappuu joka suuntaan eikä siinä ole minkään luokan mahdollisuutta ohjata sitä. Mutta kyllä sillä sasakeli kovaa pääsee!

Mua pelotti niin hitosti se vauhti ja epävakaus, että Jii sai kunnian lähinnä hoitaa tätä "kuskin" virkaa ja mä ohjasin koiria. Kyllä se vaan hyvin liukuu, koska Bea hoiti pääasiassa yksin koko vetämisen ja vauhti oli silti aika hyvä! Ei tarvinnu Jiin pahemmin etenkään tasasella potkia vauhtia ja mä sain silti painella perässä hiki hatussa.

Me tarvitaan ehdottomasti sellanen pitkä kahelle koiralle tehty vetoliina. Nykyinen viritys sisältää niin monta remmiä, liinaa ja mustekalaa, että olis monella ihmettelemistä. Se pituus on aika tärkeetä, sillon jää reaktioaikaa niin paljon enemmän, ettei rullaa koiran jaloille.

Eilen, kun meillä ei vielä ollu kelkkaa niin mitään teitä ei ollu hiekotettu. Tänään kun meillä on kelkka niin joka hemmetin paikka on täynnä sitä hiekkaa! No ei se mitään, löydettiin kiva pieni tasanen tie ilman hiekkaa ja siellä pääs kivasti juoksemaan. Pitkällä suoralla mä juoksin edelle ja yllytin koiria juoksemaan täysillä luokse. Sai Jii pidellä pipostaan kiinni ku mun hurjan hurja valjakko pinko minkä jaloistaan pääsi.

Kotipihalla sai koirat juoksennella ja painia vapaana, Bea veti ihan hirveet juoksuhepulit hangessa ja pullero-porokoirakin innostu rymyämään. Koirat sai iltapalaa, Bea takin päällensä ja nyt molemmat nukkua tuhisee sohvalla. Ihanaaa! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti