sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Greased Lightnings #1

Näiden ihan(an) hullujen koiraihmisten perustama Greased Lightnings -ryhmä kokoontui tänään ekan kerran. Paloheinän koiralatu täyttyi kaikenlaisista koirista, kelkoista ja yhdestä reestä. Paljon naurua, iloista seuraa ja hauskaa tekemistä. Mua lukuunottamatta kaikki pääsi nauttimaan vauhdin hurmasta, mä vaan tyydyin tiirailemaan kameran takaa.

Birre ja Bea oli mukana, mutta niillä ei ollu omia valjaita, joten pienet testipätkät ne veti Kulon valjailla. Bean kohdalla se oli juuri niin fiasko kuin oletinkin, koska siltä on suuri ponnistus sietää Zeron Short -mallin vetovaljasta, koska se ei osu alaselälle. Husky -mallin valjas oli Bealle liikaa ja se näytti juuri siltä kuin uskalsin olettaakin. No worries, ens kerralla omat valjaat mukaan!

Maailman pullein porokoira sen sijaan jopa pienen pätkän vetikin, kunhan mä juoksin edellä. Aisaparina oli iki-ihana Tito ja kelkan puikoissa Nova. Ens kerralla pitää tosiaan ottaa molemmille niiden omat valjaat mukaan niin pääsee Beakin vetämään kunnolla.

Joka tapauksessa ihan mielettömän hauska reissu ja uusintaa jäädään odottamaan enemmän kuin innolla! :)

En nyt kyl ihan tiiä onks tää hyvä juttu...

Näin näytetään mallia!


Todiste pullukan vetopätkästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti