sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Greased Lightnings #2

Hullut koiraihmiset koirinensa ja kelkkoinensa kokoontuivat jälleen. Nyt oli Birrellä ja Bealla molemmilla omat valjaat mukana, joten muutaman pätkän saivat vetää silleen ihan oikeasti.

Mä annoin niiden riehua, olla holtittomia, porokoira haukkua räksytti ja mitä lie sirkusta, mutta halusin vaan sen fiiliksen pysyvän korkeella. Nova oli jälleen kerran puikoissa, mutta nyt vetämässä oli vaan mun koirat. Porokoiran yllyttämiseksi mä juoksin Titon kanssa edeltä (tai siis Tito juoksi ja veti, mä vaan yritin heilutella jalkojani tarpeeks nopeesti, ettei tarvi sit raahautua turvallaan sen koiran perässä, jumalauta mikä vauhti!) ja Nova jyskytti mun hurjan vetokaksikon kanssa perästä.

Bealla oli alkuun sitä varsin oletettua pientä venkoilua ja valjaiden ällötystä alkuun, mutta kyllä se sieltä näytti taipuvan lopulta ihan vetämisen puolelle ja kylki kyljessä B&B veti laukalla aina mun luo ja suoraan syliin. Pullukka porokoira pääsi vähän yllättämään vetoinnossaan ja Titon aisaparina se veti lähes jopa uskottavasti. Onhan se tietty vähän masentavaa huonokuntoisena ja pullukkana porokoirana olla parina tollaselle Markus Pöyhöselle, joka on nopee ku gepardi ja vahva ku härkä, mutta hyvin toi mun lappalainen yritti!

Loppuun vielä mun koirat veti kahestaan kaks pätkää ja yhä vaan näytti sujuvan paremmin. Jee! Nyt mulla on entistä vahvempi luotto siihen, että kyllä ne vielä joskus oppii ja pystyy. Birreltä puuttuu vaan kuntoa ja intoa vetää mun edellä. Bealta puuttuu kyky rentoutua valjaiden kanssa täysin ja ottaa siitä sellanen JEEE TÄYSIII!! -fiilis irti. Mutta koko ajan parempaan suuntaan mennään. Mä olen hyvin luottavainen. Kiitos Novalle kuskina olemisesta. <3

Nyt mulla on kaks ihan todella väsynyttä koiraa. Tossa ne kahestaan tuhisee sohvalla ja näyttävät oikein tyytyväisiltä. :) Bea näyttäis nukkuvan oikein syvää unta, kun jalat sätkii ja potkii. Tainnu palata unissaan takaisin vetoladulle..

Kato nyt ku valjaat ei ahista mua enää melkeen
ollenkaan! Mennääks jo?!

Porokoira kaivo hankeen itelleen kuopan ja otti pienen väliajan :D
Vähäsen vielä videomateriaalia, laatu on taattu kun kuvausväline on 50 euron pokkari! ;D

3 kommenttia:

 1. Miks mä en voi painaa kuin kerran tota ihanaa-vaihtoehtoa!?
  Me asutaan muuten sen verran lähellä toisiamme, ollaanhan me naapureita, että mennään töiden jälkeen treenaa ens viikolla joku kaunis päivä (lue: ilta/yö).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpaa kavereille kerskua, että meilläpäs on kelkkailuun omat personal trainerit ja toinen niistä on Markus Pöyhönen! Tälläseen treenimahikseen me tartutaan ihan koska vaan. :)

   Poista