keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Onko jo helmikuu?

Ei toi uuden lumen riemu näköjään häviä mihinkään vaikka ollaankin näin pitkällä talvea. Tän päivän lumimyrsky toi paljon lisää uutta koskematonta lunta ja mun koirat jakso yhä edelleen olla siitä ihan valtavan riemuissaan.

Niinpä suunnattiin taas samalla luistelukentälle kuin eilenkin, mutta tänään siellä ei olis kyllä liukunu minkään näkönen luistin, oli niin paljon raskasta lunta päällä. Meitähän se ei tietenkään haitannu! Mä todella taidan tarvita kunnollisen videokameran, ehdottomasti. Tää puhelimella ja pokkarilla kuvaaminen ei enää miellytä, haluun kunnon videota!! :)

Ja joo, mä tiedän et eilisen videon piti olla tän kuun viimeinen... Jos nyt silti laitan eiliseltä videon meijän herkullisesta iltapalahetkestä ja tältä illalta vähän lisää tyhjänpäivästä hangessa sinkoilua. :)3 kommenttia:

 1. Tito haluu mukaan noihin paineihin.

  VastaaPoista
 2. Mä vaan oon niin kateellinen! Meillä ku menee pihalle koirienkaa (vapaana tietysti), ne ei vaan paini. Juoksee keppien ja pallojen perässä ku viskoo, mut jos ei satu mitään viskottavaa olemaa mukana leikeissä, ne ei muuta tee ku tallustele mun perässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se on toi Bea joka pitää meijät muut liikkeessä ja virkeinä. Siinä on niin paljon intoa ja virtaa, ettei se jätä muulle laumalle muita vaihtoehtoja, sen riemu tarttuu väkisinkin. Sun koirat tarvii kans oman Bean. :D

   Poista