perjantai 1. helmikuuta 2013

City

Tervetuloa helmikuu, taas ollaan pykälää lähempänä kevättä ja sitä kautta kesää. Ja sehän mulle passaa, tykkään talvesta mut nyt alkaa olla mittari aika täynnä sitä. Olisin ihan valmis kesään, valoisiin iltoihin ja lämpimiin öihin.

Me käytiin koirien kanssa tsekkaamassa Kerava-city. Ollaan nyt oltu niin eristyksissä pitkään, lenkkeilty kaukana kaikista muista. Niinpä kun kerrankin olin kotona valoisaan aikaan päätettiin lähteä sivistyksen pariin ihan tosissaan ja käppäiltiin tonne meijän hurjaan keskustaan.

Paljon ihmisiä, hälinää, kiljuvia lapsia, räkiviä pissiksiä ja muutama koirakin saatiin ohittaa. Aika surutta jakelin hörökorville nameja kaikesta toivotusta käytöksestä. Keskelle suurinta ihmisvilinää pysähdyttiin ihmettelemään ja ilman liikettä Birren on kaikista vaikein käsitellä vieraiden ihmisten kummallisuuksia, kuten kovaäänistä puhetta ja juoksemista. Niinpä sille lenteli ahkerasti nameja, kun se ihan hiljaa ja rennosti katteli ihmisiä ja joitain läheltä ohi menneitä kohtaan se jopa osotti lievää mielenkiintoa.

Koko lenkki otettiin ihan muutaman askeleen seuraamisia. Birre 5,5v tajus tänään ekan kerran, että namia voi syödä rikkomatta katsekontaktia. Aina aiemmin se on laskenut pään "alas" syödäkseen namin, mutta tänään se osotti pystyvänsä syömään samalla katsoen muhun, jee!

Musta tuntuu, että Birre on laihtunu. Tai kiinteytyny, ihan miten vaan. Mun mielestä sillä pitkästä aikaa on vyötärö ja siitä saattaa erottaa joitain lihaksia, kun ihan todella tarkasti kattoo. Ja mitä ruokiin tulee, niin Murren Murkinaan tuli tänään uudet Alkuvoima -pakasteet, niin niitä piti heti ottaa kokeiluun. Nyt löytyy Murren Alkuvoima Lammas, Peura +Plus ja KanaFasaani pakkasesta. Ainakin annostelu on äärimmäisen helppoa (vaikkei pötköt ja isot lihaklöntitkään mulle tuota tuskaa), koska tollasessa 1kg pakkauksessa on sisällä kymmenen 100g levyä. Ja sulaa ihanan nopeesti, sopii tälläselle lahopäälle kuin minä, joka ei aina muista ottaa ruokia sulamaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti