keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Ei mitään sanottavaa

Näin on. Ei yhtään mitään fiksua sanottavaa tai tärkeää kerrottavaa. Mä oon ollu ihan luvattoman laiska koirien ja kaiken muunkin suhteen, ihan totaalisen liian laiska. Mutta ehkä se maailma ei ihan vielä kaadu tähän.

Voin ilouutisena kuitenkin ilmottaa, että Birre todella on laihtunut! Sen kylkiluut tuntuu jo suhteellisen helposti ja nyt kun saatais kunnon kuntokuuri päälle, että saadaan lihasta tyhjän nahan täytteeksi, niin varokaa vaan kun me tullaan tyhjentämään kaikki näyttelyiden palkintopöydät! Ennen niitä kylkiluita piti kaivamalla kaivaa jostain sieltä pehmeyden alta ja silloinkin löydökset oli vähän oman tulkinnan varassa, mutta nyt voin varmuudella sanoa, että siellä ne on, ihan oikeesti.

Täten joudun samalla ihmettelemään sitä, kun ihmiset tuskailevat lihavien koiriensa kanssa. Että vaikka miten syötetään sitä LAIHDUTUSRUOKAA, niin ei se vaan laihdu. Kyllä mun oman itseni laihduttaminen on paljon vaikeampaa, koska mun itsekuri on vähän heikkoa tekoa. Koiralta vaan vähensin sitä ruokaa ja siinä se, olipa vaikeeta. Eikä se tossa istu mua anovasti kattomassa, että byhyy näännyn nälkään, anna herkkuja! Tää on selkee, mä tarviin jonkun muun ruokkimaan mua ja pitämään julmasti nälässä, yhtä lailla se munkin vatsalaukku pienenee ja näin kylläisyyden tunnekin tulee pienemmästä määrästä.

Niinpä päästään taas tähän aiheeseen, että kesä vois tulla jo. Sen sijaan kaks päivää ollaan saatu taas lisää lunta ja kesä on jälleen himppasen kauempana. Mä pelkään jonkinlaista alkavaa tulehdusta tai rasitusjuttua toisessa jalassa, kun jo toista viikkoa on levinnyt voimakasta kipua nilkasta jalkaterän ulkosyrjään. Tää jo itsessään tekee liikkumisesta aika inhottavaa, koska se ihan todella sattuu jokaisella askeleella. Onneks on koirat joita voi pitää vapaana, niillä on hauskaa vaikka ei mentäiskään johonkin toi pitkälle ulkoilemaan.

Tänäänkin illalla koirat joutu tyytymään tossa etupihalla riekkumiseen. Yhä ne vaan jaksaa painia ja riekkua keskenään ja möyriä hangessa. Ihan hyvä vaan, lievittää mun morkkista ees vähäsen, kun voin paikkailla tätä laiskottelua astumalla vaan ovesta pihalle. Hyi mua. Jonna, HYI!

No jonkun verran on lunta juu.

Bea kävi mittailemassa, olisko puro jo uintikunnossa! :D

Ihan tavallinen ilta meillä.


Ylläriiii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti