maanantai 11. helmikuuta 2013

Tuotearvostelu: Pallonheitin

Kyllä vaan! Tossa se pallonheitin on odottanut eteisessä monen monta viikkoa, koska ajattelin sen odottavan kesään asti ennen testausta. Mutta äsken ulkona kävi niin, että koirille heittelemäni tennispallo katosi jonnekin ton valkoisen tavaran sekaan, eikä sitä enää löytynyt. Koska leikki oli parhaimmillaan, ei sitä voinut lopettaa näin tylysti vaan seuraava pallo oli kiinni tässä kyseisessä pallonheittimessä, joten nyt oli tullut sen aika.

Ihan huippu vehje! Ihan siis mielettömän paras, pikkuinen vips vaan ja pallo lensi piiiiiiitkälle. Ei tarvinnut heitellä olkapäätä sijoiltaan, vaan pikkanen huiskaus ja pallo oli jo kaukana. Eikä myöskään tarvinnut nostella sitä kuolaista palloa käsin, sen sai noukittua suoraan heittimeen. Ja taas, vips vaan ja koirat pinkoo täysillä. Tää on ihan meijän härveli!

Jotenki kummasti vaan kävi niin, että tää toinenkin pallo otti ja hävisi. Harmistuksissani tökkäsin heittimen hankeen ja ajatuksissani sitä pyörittelin. Nostaessani heittimen hangesta tajusin ilokseni siihen muodostuneen täydellisen pyöreän lumipallon! Heitin toimii siis myös samaan tapaan kuin se kauha jolla tehdään jäätelöpalloja. Painaa tikun hangen pintaan, pyöräyttää pienen kierroksen ranteella ja TADAA, lumipallo! Näin meidän huvi ei loppunut vielä toisenkaan tennispallon katoamiseen.

Ja mikä parasta, tää pallonheitin on Biltemasta ja se makso kaikki 1,99€! Taidan käydä hamstraamassa näitä varastot täyteen. Tätä tuotetta suosittelen erittäin lämpimästi! :D

1 kommentti:

  1. Bilteman elukkaosasto on ihan paras. Meillekin on hankittu sieltä vaikka mitä, joskin toi pallonheitin puuttuu vielä. :p

    VastaaPoista