lauantai 23. maaliskuuta 2013

Aikuisten vuoro

Kun Bea sai eilen omaa aikaa agilityopiskelun parissa, oli tänään "aikuisten vuoro". Todellisuudessa Bea taitaa olla itseasiassa vanhempikin kuin toi saksanpaimenkoira, mutta aivottomuutensa takia se tuntuu aina nuorimmalta.

Otin siis vaan L:n ja Birren, koirille valjaat ja itselleni vyö. Sellanen 7km lenkki kävellen, hölkäten ja juosten. Ja voi sitten herranen aika, että tuntu oma askel juostessa olemattoman kevyeltä, kun oli vetoapuna tuo saksalainen!! Ei tarvinnu ku vähän heilutella omia jalkoja, niin koira veti eteenpäin.

Valitettavan paljon joutu kävelemään, koska tiet oli isolta osin ihan syvältä. Aurinko on sulattanut lumisen tien pintaa ja yön pakkaset sitä vasten jäädyttäneet samat auringon työt, joten liki main on pelkkää luistinrataa joka paikassa. MUTTA! Osittain kävelyteillä näytti pilkottavan asfalttikin, hurraa! Ai ai kun saadaan vielä lenkkipolutkin sulatettua esiin...

Birrellä tuli lenkin keskivaiheilla hyytyminen ja sitä ei huvittanu lainkaan. Loppua kohden se kuitenkin jakso taas juosta liina melko kireellä. Tutsi nyt saa aina anteeks kaikki tollaset laiskottelut. Onhan se kuitenkin Tutsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti