sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Arkitoko 24.3.2013

Meillä oli Bean kanssa taas tänään arkitoko. Reilu 1,5h riehumislenkki jäällä juuri ennen treeniä otti veronsa pienestä koirasta ja into oli ehkä vähän turhankin matalalla. Ei Bea silti missään nimessä huonosti suoriutunut seuraamisesta ja perusasennon harjoittelusta. Se vaan oli normaalia vaisumpi, vähän kuin tasoa Birre.

Yksi tehtävä oli lähteä perusasennosta seuraamisen ja pysähtyä muutaman askeleen jälkeen (oli teemana harjoitella automaattista istumista liikkeen pysähtyessä) ja senhän Bea jo osaakin ennestään hienosti. Saatiin kehuja jämäkästä ja tarkasta istumisesta pysähtyessä. Kontakti vähän meinasi herpaantua välillä, mutta pistän sen pienen uupumuksen piikkiin.

Autossa Bea nukahti liki välittömästi, joten ens kerralle korvan taakse, että ei noin uuvuttavaa lenkkiä ennen treeniä. Hyi mua. Ensimmäisellä kerralla oli sama asettelu, mutta lenkki oli hoidettu jo aikaisemmin aamupäivällä, niin kerkesi saamaan unta muutaman tunnin ennen treenaamaan lähtöä, joten sillon ei väsy painanut.

Nyt mun pieni aloitteleva tokokoira nukkuu tossa vieressä pienellä kerällä ja näkee unia pöydällä odottavasta ruoka-annoksestaan. Hieno pikkutyttö. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti