tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kehä kutsuu

Bean kanssa piti mennä mätsäriin vasta ens kuun puolessa välissä, mutta tästä lähettyviltä bongattiin pääsiäisviikonloppuna myös yksi match show, joten aikaistetaan tätä kehäkokemuksen kartottamista parilla viikolla. Sinne meneminen riippuu myös kovasti silloin vallitsevasta säästä, koska mä en sinne ulos lähe seisoskelemaan turhaan jos on ikävä keli. Täytyy siis toivoa pääsiäiseksi hyvää ilmaa!

Mehän tietenkin lähetään hakemaan vaan mukavaa kokemusta ja kehittämään kykyä keskittyä kovan hälinän keskellä Bealle ja mulle sitä itse tilannekokemusta. Oon ihan julmetun kova jännittämään kaikkia tollasia tilanteita ja koko ajatus kauhistuttaa jo valmiiksi, joten jostain se harjottelu on alotettava. Birren kanssa tää mun oma harjoittelu olis todella huono alottaa, koska se peilaa mun tunnetiloja todella vahvasti, joten mun hermostuneisuus tarttuis siihen ja tulis ilmi ikävällä tavalla, kuten arkuutena.

Bea sen sijaan on loistava harjoittelukaveri. Sillä on aina hauskaa ja kivaa eikä sitä paljon huolet paina, vaikka mua ahdistais miten paljon. Saa nyt nähdä jaksetaanko me tässä vielä opetella jotain seisomista kehää ajatellen, vai mennäänkö ihan tuurilla vaan kattomaan mitä tapahtuu. Sinänsä mitään paineita ei sekarotuisen kanssa tietenkään ole, koska kukaan ei tiedä miltä sen oikeesti pitäis näyttää! Se on hyvä just tollasenaan :D Toisekseen tiedän Bean olevan vähän turhan pyöreässä kunnossa, joten sekään ei tule sitten paperilla yllätyksenä. Lähetään vaan hakemaan hyvää fiilistä ja uusia kokemuksia. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti