lauantai 30. maaliskuuta 2013

Match Show 30.3.2013

Vietettiin tänään Bean kanssa päivä Järvenpäässä meidän ihka ensimmäisen mätsärin merkeissä. Mua jännitti ihan urpona. Siis ihan totaalisen urpona. Mutta onneks mulla oli henkisenä tukena maailman ihanin Bea! Koiria keräänty paikalle PALJON ja se pieni parkkipaikka-alue oli ihan tupaten täynnä kaikenlaisia koiria, se oli vaan yks valtava pujottelurata koko paikka.

Valitettavan monella oli tapana päästää koiransa kimpoilemaan miten tahansa, että joutui olemaan tarkkana oman koiransa koskemattomuuden "varjelussa". Sitä helpotti aika mittavasti se, että Bea pysyi lähellä, kuulolla ja hallinnassa aivan koko ajan. Oli ihan mielettömän hienoa pujotella koirien ohi liki kosketusetäisyydeltä ja vaikken vaatinut Bealta kontaktia, se tarjosi sitä itse ja tottakai palkkasin sitä siitä erittäin ahkerasti.

Menestystä ei kylläkään tullut. Oltiin ensimmäisessä parissa ja saatiin punainen nauha, mutta punaisista sitten tiputtiin pois. Luulen, että tuomari oli unohtanu silmälasinsa kotiin, koska tottahan toki mun lapseni oli kaunein koira koko tapahtumassa, joten en sitten pahasti viittiny suuttua sille. Reppana oli kuitenkin puolisokea... Mutta Bea malttoi seistä hienosti ja liikkeitä katsoessa ravasi reippaasti. Hieno tyttö! Kyllä tuomari huomasi kuitenkin kehaista Bean jämäkkiä reisilihaksia ja naureskeli, että on taidettu juoksennella ahkerasti. ;) Muskelimimmi. <3

Täytyy alkaa harjottelemaan hampaiden katsomista. Mä en oo koskaan tajunnu, ettei se kovin nätisti anna kattoa hampaita (ottaa tassuilla katsojan kädestä kiinni ja yrittää pussailla naamaan), koska mä saan kattoa ne ilman mitään ylimääräistä toimintaa. :D Hupsista!

Oli niin rankat mätsärit, että otettiin Bean kanssa viiden tunnin päikkärit, herättiin tossa klo 21 jälkeen ja nyt ollaan ihan totaalisen pihalla. Mutta, kaiken kaikkiaan mä olen pakahtua rakkaudesta tota koiraa kohtaan, koska se käyttäytyi enemmän kuin hyvin. Parin viikon päästä sitten mennään kokeilemaan uudelleen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti