sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Tööt

Sunnuntaiaamu ja mä heräsin klo 7.30. Sen jälkeen vietin viitisen tuntia Ojangossa katsomassa elämäni toisia agilitykisoja. Eikä tää ollu edes mikään vitsi, yksiä ainoita kisoja oon ollu kattomassa aiemmin joskus vuosia vuosia sitten (Ojankoon kävi sekin reissu, sillon kun se oli sellanen aitaamaton säälittävä pieni raihnainen pläntti, oli vähän ajat muuttunu...). On mun sinne pitäny monta kertaa mennä, mutta kun en oo uskaltanu yksin..

Kyllä mä aina välillä vähän tajusin, että missä järjestyksessä niitä esteitä pitäis mennä ja jopa muutamia ohjaajien virheitä kerkesin tajuamaan liki main itse, ennen kuin mun  mukana ollut tulkki kerkes suomentamaan, että mitä just tapahtu. Mutta vain muutamia. Pääasiassa kauhistelin sitä vauhtia ja reaktionopeutta, mulla olis ollu jalat solmussa ekan kolmen metrin jälkeen!

Ehkä mun tarvii vielä käydä kattomassa jotain muitakin kuin noi kolmosluokan kisat, oli vähän turhan korkea aloitus ja kova duuni yrittää olla masentumatta, että ei sitä ihan heti alkuun tollasiin suorituksiin tarvi pystyä. Mun riemukseni siellä oli myös yksi porokoirakin. :) Ehkä joskus vuosien päästä mäkin voin siellä kirmata porokoiran kanssa, mene ja tiedä...

Maxien jälkeen kävin hakemassa koirat kotoa ja suunnattiin taas kerran Tuusulanjärvelle. En ottanu poikkeuksellisesti edes kameraa mukaan, mutta pallolinko ja narupallo päätyivät varustelistalle. Juoksutin lingon kanssa koirat aivan rättipuhkipoikkiväsyneiksi, koska mä olin ite jo valmiiks ihan mielettömän väsyny, tunsin päänsäryn tekevän tuloaan ja sitten oli vielä nälkäkin ja meinas alkaa kiukuttamaan.

Kotona odotti onneksi ruoka valmiina ja ahmittuani vatsan täyteen otin Bean kainalooni sohvalle ja vedettiin tukevat reilun parin tunnin päikkärit. Kohta voidaan syödä vähän lisää ja mennä takaisin nukkumaan. Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti