sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Tuusulanjärvi 10.03.2013

Kyselystä päätellen kuvia toivotaan kovasti lisää, niin saamanne pitää. Oltiin taas reilu 1,5h jäällä ja vähintään yhtä ihanaa oli kuin eilen. Tällä kertaa otin myös narupallon mukaan (kun ensin pihalla testasin, että hoitolapsi sen tuo ja osaa myös irrottaa) ja siinä kohti otin pienimuotoisen riskin, kun en tiennyt keksiikö joku hörökorvista alkaa vahtimaan ja omimaan palloa. Höpö ja höpö! Riippumatta siitä kuka sai pallon, juostiin kaikki kilpaa takaisin heittäjän luokse ilman mitään ylimääräistä hälinää.

Vauhtia riitti, aurinko lämmitti ja älkää järkyttykö kuvista, mutta niistä saatatte havaita jopa arvon POROKOIRAN olleen tänään varsin sporttisella tuulella! Se innostu L:n kanssa juoksemaan ihan tosissaan ja niillä oli ihan valtavan hauskaa. Mä oon edelleen yhtä hymyä ja jopa hieman harmissani, että tämä vallan ihana hoitolapsi lähtee jo huomenna kotiinsa. Kyllä näin mainion kaverin pitäis talossa vieraana vaikka vähän pidempäänkin.

Kappas, olen ensimmäistä kertaa elämässäni tainnut ihastua saksanpaimenkoiraan. :)Hörökorvajengi.Järki loistaa...poissaolollaan. :)

Notkoselkägaselli.

Kuvaa ei ole muokattu ja kyllä, se on Birre.Lepotauko.

Rouva veti oikein vatsaa sisään kameran edessä :D On se joo hoikistunut, mutta nyt taitaa asento vähän huijata..

Koirakuiskaaja ;)

Tsekatkaas tää tykki!!

2 kommenttia:

  1. Ooh, Birre on hoikistunut tai sitten aurinko hämää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se hämää, kyllä se todella on ottanut askeleen kohti rantakuntoa! ;)

      Poista