perjantai 15. maaliskuuta 2013

Virallisesti koiranomistaja

Tänään tuli koettua ehkä maailman tehokkain eläinlääkärireissu. Lähdin ajamaan kotipihasta ja 24 minuuttia myöhemmin ajoin takaisin samaan pihaan. Erona paluureissulla oli se, että koirilla oli tuoreet rokotukset ja Bealla vielä siihen päälle siru.

Ei mitään turhia hössötyksiä ja mussutuksia, kyseltiin tiedot uusia rokotuskortteja varten (ylläri että taas kerran olin hävittänyt ne edelliset..) ja etittiin Bean alustavat tiedot Kennelliitosta. Sitten ensin Bea pöydälle ja perus terveystarkastus. Rokotuspiikki nahkaan naps, Bea ei huomannut mitään. Sirutusta varten otin vähän tiukemman halausotteen koirasta ja töks, hirveä parkaisu ja kourallinen nameja suuhun niin unohtu nekin tuskat ja tadaa, ensimmäinen koira oli valmis, rokotettu ja sirutettu.

Birre oli syystäkin toisena, koska se on arka miehiä kohtaan niin sai vähän kerätä itseänsä ja rohkeuttaan. Porokoira pöydälle ja sama pikainen terveystarkastus. Vähän Birren elekieli kaatu poispäin lääkärisedästä, mutta ei se mihinkään paniikkiin mennyt tai karkuun yrittänyt, hyvä Tutsi! Kaikki kunnossa (pikaisesti kehaisi jopa rauhallista luonnetta, vertauskohtana alla oli kuitenkin Bea joka olisi halunnut kiivetä sedän syliin) ja naps taas rokotukset nahkaan ja se oli taas siinä.

Korttikone oli rikki, joten sain laskun käteen ja iloiset heipat. Morjens! Tässä oli eläinlääkärireissu mun makuun. Klinikkahoitaja vähän innostu paijailemaan Beaa, mutta ei siis mitään sen kummempaa showta. Pillit pussiin ja lompakko tyhjäks. Saatiin kehuja ihanan puhtaista ja siisteistä hampaista, ei hammaskivestä tietoakaan.

Heti kirmasin onnellisena Omakoiraan maksamaan laskun omistajatodistuksesta pois. Sillä sekunnilla kun painoin laskun kohtaa "hyväksy" napsahti mun tietoihin virallisesti toinenkin mun ikioma koira. Nyt olen myös kennelliiton mukaan virallisesti kahden koiran omistaja. Yhden porokoiran ja yhden sekarotuisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti