maanantai 8. huhtikuuta 2013

Aikuiset ja PENTUKAMERA

Kävijämääristä päätellen moni on jo huomannut, mutta tosiaan tuolta sivuista löytyy nyt myös pentukamera, joka tosiaan kuvaa Kaukon huoneeseen. Siellä voi käydä kurkkimassa Kauhulapsen torkkumista ja riehumista.

Bea ei ole koskaan ennen elämänsä aikana näyttänyt niin aikuiselta kuin nyt. Pullamössöpentuun verrattuna Bea on jämäkkä ja lihaksikas, se tietää että namin eteen pitää tehdä jotain (ei pelkästään raivota ja purra) ja se ymmärtää käskyjä. Se on aikuinen. Ihan oikeasti fiksu aikuinen.

Haluttiin tietää miten aikuiset on suhtautuneet pentuun ekoina päivinä. Vältelllen. Bea ei löytäny käyttöohjetta tohon purevaan pehmoleluun ja kauhuissaan juos pois sen neulanterävien hampaiden tieltä. Jos hirviö sai iskettyä hampaansa Bean nahkaan se vaan tuijotti mua anovasti ja piipitti, aaaau kun sattuuu...

Tunkasin lusikkani siihen soppaan ja hetsailin Beaa vetoleikillä. Kaukaukaukauhulapsi pomppi paikalle raivoamaan ja siinä leikin tiimellyksessä Bea vähän niinkuin vahingossa komensi pentua kauemmaksi. Se hämmentyi siitä jopa ite, mutta melkein näin sen lampun syttyvän, että ai tälle voi sanoa näinkin. Siihen loppu välttely ja Bea alkoi leikkimään Kaukon kanssa, koska nyt se pysty ite lopettamaan kohtuuttoman kovan puremisen.

Birrellä ei vielä se lamppu ole syttynyt ja hirviövaihteen mennessä päälle Birre lähinnä majailee sohvalla tai omalla paikallaan piilossa ralliauton tieltä. Ulkona se kyllä leikittää pentua, mutta sisällä ei vielä. Aika kauan sillä aikanaan meni ennen kuin alkoi komentamaan Beaakaan, joten eiköhän se ojentaminenkin sieltä kaivaudu esiin. Täytyyhän talossa kuria olla.

Ulkona Bean leikit meinaa yltyä välillä liian rajuiksi ja on Kauhulapsen vuoro juosta alta pois. En halua kieltää Beaa, koska ei se kuitenkaan mitään pahaa tee, ei vaan ihan ymmärrä ettei voi juosta täysillä pentua päin. Joten aina kun meinaa tulla pommihyökkäys niin vähän huijaan Bean vaikka leikkimään mun kanssa lelulla tai heitän lumipallon tai jotain.

Mutta sinänsä mitään ongelmia ei ole ollut. Lähinnä saan vaan suojella mun prinsessoja yheltä pieneltä hivviöltä.

Korva <32 kommenttia:

  1. Hauska tuo pentukamera :D Satuin kattomaan juuri siihen aikaan kun ulvonta alkoi, siinä 15.30 paikkeilla, muuten kommenttien perusteella on tainnut olla aika rauhallista poikaa :) Eikä sitäkään kauaa kestänyt, pieni turhautumispiikki ja sitten Kake tyytyi taas pedilleen mussuttaamaan luuta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa tiirailen sitä töissä aina kun mahdollista. Se osaa ulvoa tosi hienosti. :D Mutta ei mitään lähimainkaan yhtä sinnikästä huutamista kuin mitä Bea harrasti aikanaan. Se kuitenkin kirkui tuntitolkulla vetämättä henkeä välissä.

      Poista