sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Hengissä edelleen

Tarkistin eilen vartin välein, että vieläkö pentu hengittää ja voi hyvin. Kyllä vaan. Yötä kohden se oli ihana oma hirviömäinen itsensä. Se eilen myös ihan toden teolla innostu kiipeilemisestä. Olohuoneen sohvapöydälle on ihan lastenleikkiä hypätä ja sitten siinä voi taiteilla ja käydä vaikka makaamaan.

Toiset odottaa kauhulla sitä kun pentu oppii hyppäämään sohvalle tai sitten sitä kielletään alusta asti tekemästä niin. Onneks mä olen tämmönen saatanan anarkisti ja opetan kaikki huonot tavat heti alusta asti. Birre ja Bea nukkui sohvalla ja ensin Kauko yritti myös kammeta siihen, mutta tulos jäi siinä määrin vajaaksi, että takatassut pysyivät tukevasti maassa. Sitten teki mieli pureskella Birren naamaa, mutta matala murahdus neuvoi olemaan tekemättä niin, joten Kau huokaisi syvään ja laski päänsä Birren tassujen päälle. Voi miten ällösöpöä!

Niinpä oikeudenmukaisuuden nimissä laitoin lihalaatikon sohvan viereen ja siitä Kauko heti osasikin reippaasti hypätä sohvalle. Ja voi jee sitä riemua! Nyt se oli siellä missä kaikki muutkin. Eräs siivoamisesta keskellä yötä innostunut avomies otti laatikon pois, mutta kappas vaan aamulla Kauko vaan otti suunnan kohti sohvaa ja hups, sinne se hyppäs! Laitoin silti laatikon takaisin paikalleen, koska sitä kautta on porrastetumpi korkeus tulla alas.

Opetellaan siis tuhmia tapoja ja on niin kurittomia koiria ja pentukin puree ja oi oi oi. Mut hei, näin nää hommat meillä hoidetaan!

Oikeudenmukaisuuden nimissä!

Olen liian heikko sanomaan tälle "ei"..

Råtan kanssa hengailua isojen poikien mestoilla.

Anteeksi rouva, saisinko ihan vielä vähäisen tulla lähemmäksi?

Iik, mun porokoirajengi!

Näin nätisti me osataan olla pöydällä :D

Tänä aamuna: TADAAAA!

6 kommenttia:

 1. Miten ihania koiria <3
  Käy ihmeessä kattoo mun blogi, siellä tavataan koiria myöskin :)
  --->http://teillekaikenkarvaisille.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Niin se meiänki kakara sohvalla makaa, eikä haittaa yhtään, ku homma sallittiin ja jopa kannustettiin alusta asti. Talossa talon tavoilla, nii hyvä tulee. :) Kylässä on sitte eri säännöt ja siellä ei sohville mennä, ellei lupaa heru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on semmosia mielipidekysymyksiä aina. Kotona saa olla ja toisinaan pääsee sänkyynkin nukkumaan, jos oon oikein höllällä tuulella. Kyläillessä se riippuu ihan paikasta, jos en tiedä onko koirilla lupa mennä sohvalle, niin sillon se on aina ei. Mutta koti on koti. :)

   Poista
 3. Oon lukenu tän blogin läpi ja tykkään kovasti! Kauko on aivan ihana ja käyn aina päivittäin kurkkaamassa tota pentukameraa. Yleensä se vaan nukkuu siellä :D

  Täälläkin opetettu meijän pentu ihan huonoille tavoille, kun saa mennä sohvalle ja sängylle. Ja hyihyi, kun sekin puree. Voitko kuvitella, että pentu saattaa jopa purra? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! :) Joo Kau on aika herttainen lapsukainen.

   Hyi hyi, teidän varmaan kannattaa mennä äkkiä johonkin koirakouluun!

   Poista