maanantai 1. huhtikuuta 2013

Sisustelua

Pennun sijainniksi tosiaan tulee yksinolon ajaksi kylppäri. Siitä oli helpoin ja varmin tehdä pennulle turvallinen ja toisekseen muualla asunnossa on parkettilattia, joten kylpyhuoneen kaakeleilla ei ole pissavahingoista mitään haittaa.

Kylppärin ovelle asennettiin portti ja Novalta sain lainaan ison metallihäkin. Häkkiin laitoin Birren vanhan reunallisen, muhkean pedin (siinä on kokonaan irrotettavat ja pestävät päälliset ja kangas hylkii likaa jne) ja maton pohjalle. Sinne tulee myös ruokakuppi, vesikupin sijotan varmaan ulkopuolelle, mikäli tämäkin pentu innostuu uimisesta. Toistaiseksi ajattelin estää pennun pääsyn saunan oven ali saunan puolelle. Voi olla että jossain vaiheessa vapautan pääsyn sinnekin, mutta hetki ainakin pidetään tämä rajaus.

Olen ryöminyt pitkin kylppärin lattiaa katsomassa tilaa pennun silmin ja vannon, ettei siellä ole ainakaan mitään vaarallista, pesukoneen johtokin on tiiviisti pesukoneen takana piilossa. Pyykkikorin nostin saunan puolelle piiloon tilaa viemästä ja olemasta pureskelun kohteena.

Vielä pitää hankkia iso kasa kaikenlaisia leluja, näillä vanhuksilla kun ei oo enää mielenkiinto riittäny sisällä leikkiä leluilla. Ikean rottia välillä kuljetetaan ympäriinsä, mutta ei sen kummempaa. Jotain kivoja köysileluja pitää ettiä, jotain pehmeämpiä pureskeltavia, classic-mallin Kong löytyykin jo ja huoh. Mitäs vielä.

Panta ja hihna löytyy, pennun oma tila on valmis, ruoka- ja juomakupit löytyy, lelut on hankintalistalla ja mitäs vielä. Mitä noiden ipanoiden kanssa tarvii olla?! Löytyy klikkeri ja löytyy pilli. Mitä vielä? Mä en muista?! Apua!

Ja tottakai, aprillipilassa osallisena ollut Birre menetti petinsä pennun käyttöön. Mutta eihän mun mussukka ilman petiä saa jäädä, tietenkään. Katselin nettikaupoista sänkyjä ja alkuun katoin samantapasta sänkyä, kuin mikä sillä oli jo. Eli fiksu vaihtoehto kankaan osalta. Sitten aloin kattomaan tota mun vieressä juuri nukkuvaa Birreä ja aloin miettimään sänkyä koiran kantilta.

Birrehän nukkuu pienellä kerällä AINA. Bea voi retkottaa selällään ja miten päin vaan venyneenä, mutta Birre on aina pienessä mytyssä. Niinpä aloin katsomaan petejä joissa on korkeat reunat, pyöreä muoto ja tottakai niiden piti myös näyttää pehmeiltä. Niinpä päädyin tilaamaan Birrelle tämän:

Linkki

Eikö ookkin ihan Tutsin näkönen?! Voi mä nään jo sieluni silmin, miten se käpertyy tohon ja kerran vielä potkasee ittensä täydellisen mukavaan asentoon. Aaaaawww toi on ihan Tutsin peti. <3 Koska Birrelle sängyllä ON väliä. Niillä on ollu tollanen reunallinen peti ja reunaton eikä Birre nuku muuta kuin siinä reunallisessa versiossa. Se haluaa käpertyä sinne pedin kulmaan mukavasti ja lämpimästi.


Tila jatkuu vielä tonne oikealle suihkutilaan.

Bea toteaa, että hyvin mahtuu!


Myös L halusi testata häkin. Jos sinne saksanpaimen mahtuu näin vaivattomasti
niin eiköhän me yks porokoirakin saada tonne tungettua nukkumaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti