maanantai 1. huhtikuuta 2013

Vaikea päätös

Sydän hieman riekaleina oon nyt vaan tullu siihen tulokseen, että kolme koiraa tulisi olemaan liikaa. Haluan alkaa harrastamaan ja treenaamaan ahkerasti, kaksi koiraa siihen tarkoitukseen jo yksinään tuottaa ihan tarpeeksi työtä. Puhumattakaan, että jaloissa pyörii ikään kuin tyhjänpanttina yksi.

Eli Birrelle aion etsiä uuden kodin. Se on kiltti ja helppo peruskoira ihan pikkulenkkeilyyn tai jopa pienimuotoiseen harrastamiseenkin. Ainoa isompi miinus on ruoka-aineallergiat, jotka edellyttävät pilkuntarkkaa ruokintaa. Muuten ihana ja vaivaton koiruliini. Tekstin lopusta löydät linkin Birren myynti-ilmoitukseen.

Birressä vaan ei riitä kapasiteetti ja motivaatio kunnon treenaamiseen. Arjessa se on kuitenkin äärettömän mukava: ei vedä tai rähjää hihnassa, voi pitää vapaana ja tottelee hienosti. Birre osaa myös pienen listan erilaisia temppuja.

Mä jotenkin aina vannoin, että jos koiran otan, niin se on mulla hautaansa saakka, mutta nyt tilanne vaan on tämä. Kiire sinänsä asialla ei ole, että ajan kanssa etsin uuden ja hyvän kodin, mutta nyt julma fakta on, ettei vaan aika ja mielenkiinto riitä yhteen ylimääräiseen koiraan. Näin ne harrastukset vie mukanaan. :(

Mun rakkain Tutsi kuitenkin ansaitsee parasta ja nyt se vaan tuntuu olevan ikään kuin jaloissa ja vähän riesana. Myynti-ilmoituksessa selitän asiaa vielä tarkemmin, joten toivon ja vaadin, että kaikki tämän lukevat käyvät lukemassa myös myynti-ilmoituksen, koska ajatukset on nyt varsin puuroa ja sinne ne on koottu hieman selkeämmin.

JPG-muotoon koottuun ilmoitukseen pääset klikkaamalla TÄSTÄ.

6 kommenttia:

 1. Luin tätä postausta ihan suurinpiirtein kyynel silmässä ja voi luoja että nyt hävettää :D Justiinsa äsken kaveri veti vähän aprillipilaa, en varmaan opi ikinä että on aprillipäivä....

  VastaaPoista
 2. Ehdin jo säikähtää..ei luoja :D

  VastaaPoista
 3. Tää on hyvinki mahollisesti tän vuoden paras pääsiäiskälli. :D Meni meinaan aivan täydestä, vaikka oon yleensä ollu näitten kanssa tosi tarkkana aina. Täydet pisteet sinne, ku sait savun nousemaan mun korvista pelkkää tekstiä lukemalla. ;)

  VastaaPoista
 4. Hahaha, arvasin heti että juksaat ;) Mutta hyvä yritys :D

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Huvittavan moni silti putosi tähän ansaan ja mä sain siitä valtavasti riemua. Käkätin yksinäni maha kipeenä ruudun tällä puolella. :D

  VastaaPoista
 6. Menin muuten minäkin halpaan :D Nyt ärsyttää!

  VastaaPoista