tiistai 7. toukokuuta 2013

Heipat pentukameralle

Pentukamera ei ainakaan toistaiseksi ole saatavilla ja syystä lisää voitte lukea täältä. Yhdessä tuollaisessa tapauksessa on tarpeeksi pureskeltavaa.

Enivei, oli kameraa tai ei, Kauko kasvaa hirvittävää vauhtia ja oppii koko ajan uutta. Eilen mieli oli maassa eläinrääkkäyksestä syyttelyn ja eläinsuojelulla uhkailun jäljiltä, mutta onneksi mulla on maailman ihanin pentu.

Istuin myöhään illalla Kaukon kanssa takapihalla ja leikitin sitä kahdella vinkulelulla. Sain idean vaihtokauppa-leikistä. Heitin toisen vinkulelun, jota Kauko lähti saalistamaan ja itse aloin "leikkimään" toisella vinkulelulla. Kauko ryntäsi oman lelunsa kanssa luokse, otin sen lelusta kiinni ja kun koira päästi irti, heitin välittömästi toisen lelun palkaksi.

Ainakin kymmenen kertaa Kauko toi oman lelunsa äkkiä suoraan luo, päästi irti ja salamana iski katseensa muhun, että NONI! Ja taas toinen lelu lähti metsästettäväksi. Yhdellä palautuksella Kauko tiputti oman kauppatavaransa matkan varrelle ja tuli tyhjin käsin hakemaan mun lelua. Tuijotin sen pudottamaa lelua hiljaa ja pidin omaani sylissä piilossa.

Kauko tarjosi istumista ja katsekontaktia ja nenäkosketusta ja kaikkia näitä samaan aikaan. Se tuhahteli turhautuneena ja sattui katsomaan maassa lojuvaa lelua, jolloin kehuin sitä. Pentu katsoi mua, lelua, kehuin ja voihan vitsit millä vauhdilla se säntäsi lelun kimppuun ja suorastaan tyrkkäsi sen mulle. Voi sitä leikillä palkkaamisen määrää. Näin ne vaan aivosolut törmäilevät toisiinsa!

Ihana ihana ihana pentu! <3

Tänään menin koko lauman kanssa pellolle ja pallolinko lähti seuraksi. Aivotonta juoksemista pallon perässä ihan vaan juoksemisen ilosta. Kauko lähinnä keskitty raivoamaan pellolle ja siellä luvattomasti kasvavalle heinälle. Jätettiin aivojumpat ja älyä vaativat tehtävät muille päiville, tänään vaan ajettiin äärimmäisen kuraista rallia ja pidettiin hauskaa. Nyt ne nukkuu. Kaikki kolme. Eläinrääkkääjän koiriksi ne näyttää ihmeen onnellisilta, mutta siinä kiduttamisen ohessa mun käsitykseni onnellisuudestakin on varmasti päässyt kieroutumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti