keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Koiraihmisen vapaapäivä

Sillon herätään aikasin, riemastutaan suunnattomasti IHANASTA lämpimän aurinkoisesta aamusta ja ensimmäinen ajatus on, että mitäs sitä koirien kanssa oikein tekiskään. Kaukon kanssa käytiin taas eläintarvikeliikkeessä. Kauko sai repiä pahvilaatikoita, se sai syödä nameja ja parhaansa mukaan pureskeli ihmisiä.

Kau tuntu olevan eilisestä riekkumisesta yllättävän väsynyt, joten sen aktiviteettierä oli siinä parin tunnin kauppakierroksessa. Pentu kotiin nukkumaan ja aikuiset auton kyytiin ja kohti reenikenttää. Räky räky räky -Birren otin käsittelyyn ensin, koska sitä "MÄ OSAAN NIIN PALJON PAREMMIN!!" -huutamista ei jaksa kuunnella kukaan.

Anturat on parantuneet jo niin hyvin, että uskallettiin kokeilla vähän aksaakin. S-mutkalla olevaa putkea yhdistettynä pariin hyppyesteeseen. Olisin tarvinnut tänään vinkulelun rouvan hetsaamiseen, koska pallo ei kiinnostanut, köysilelu vetoleikkiin oli ihan ok. Rauhallisemman päivän kunniaksi Birre tutustui matalaan keinuun. Maailman tylsin koira oli ihan yhtä tylsä keinunkin kanssa, otti iisisti ja meni kontaktille odottamaan palkkaansa. Vinkulelulla olis saatu se tappo-moodi päälle. Vetoleikillä sain pientä murinaa ja taistelutahtoa irti, niin sillä mielentilalla otettiin pari ralliputkea loppuun ja Tutsin osalta se oli siinä.

Bea oli autossa kerännyt itsensä halkeamispisteeseen asti täyteen intoa. Otin sen kanssa seuraamista ja sen verran rivakasti ne etujalat nous, että hyvä kun ei omaan leukaansa kolistellut. Aksakentän puolella samoja juttuja kuin Birren kanssa, tosin nyt oli käsissä "vähän" eri energiat. Ekan putken jälkeen tajusin, etten ottanu askeltakaan kun koira oli jo sujahtanut toisesta päästä ulos. Sain juosta. Niin perkeleesti sainkin juosta.

Väliin pieni tauko kentän ulkopuolella ja vapautin Bean treenikentän toisessa päässä olevalle lumikasalle. Siellä se kuumissaan kieriskeli lumessa onnellisen näkösenä. Me tarvitaan joku matkaversio lumikasasta, saakohan niitä vaikka Kiinasta tilattua, eikö sieltä aina saa kaikkea? Otin siihen myös kahden minuutin paikkamakuun, tosin ilman minkäänlaista häiriötä.

Pienet rallit putkella ja esteillä loppuun ja kilpajuoksua ulos kentältä palloa heittelemään. Birre autosta mukaan ja käytiin pieni lenkki käppäilemässä.

Kauko nukku pienet päikkärit ja sitten käytiin tohtorin luona hakemassa ensimmäiset rokotukset. Miettikää, se on jo 3kk!! Siis herranen aika mä en kestä! Kehuttiin erinomaisen reipasta ja avointa pentua eikä itse rokotuspiikkiä kerennyt edes huomaamaan. Mutta reippaaksi pojaksi me kaikkihan se jo tiedettiinkin. :)

Olis mulla teille pari videotakin, mutta blogger väittää ettei omia YouTube videoita löydy... Myöhemmin siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti