torstai 27. kesäkuuta 2013

Kolme videota


Birren video tältä päivältä. Se on vaan jotenki niin symppis, tommonen mun kultapossu ja sunnuntai-koira. Videolla se esittää ehdottomasti seuraamisensa parhaimmistoa ja häntä vipattelee koko ajan. Sen motto on selkeesti "hitaasti, mutta varmasti". Jep, semmonen se on. <3


Ja sitten tietysti myös Bea. Se on ihan oma itsensä, häntä huiskii, ravatessa liike on aivan ylimitotettu ja se loikkii paljon. Mietiskelin, että videon perusteella varmaan aatellaan ton koiran olevan ihan holtiton. Höpsistä, se olis pomppimatta jos mä haluisin niin. Mut sen mielestä on ältsin kivaa pomppia, ni siinähän pomppii. Ei ihan parasta Beaa videolla, mutta ihan tarpeeks.


Kaukokin teki jotain pientä. Joku oli laiska ja ohjaa koiraa nenästä, mutta minkäs teet. Laiskuus iski. Se on niin kiva. Se tekee tosissaan ja taitavasti. Kun nyt vaan ahkerasti panostan ja kaivan taas naksuttimen kaapista, niin me ollaan kohta ihan tosi tosi tosi taitavia.

4 kommenttia:

 1. Sulla on taitavia koiria, kaikki omalla tavallaan niin hienoja ja erilaisia :) Tota Bean energiaa kun vähän saisi lauantaiksi niin ois ihanaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, unohdin purkittaa virtaa Bealta mukaan teille...

   Poista
 2. Googlettelemalla eksyin tähän blogiin ja pakko sanoa että aivan mahtavia koiria sulla ja hienosti olet opettanut, wau. Ja tuo Kauko on tosi kivan näköinen tapaus ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaiks, kiva kuulla. :) Kovasti vielä opiskellaan. Opitaan ja kokeillaan uutta koko ajan lisää.

   Poista