sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Pentujen leikkitunti + paljon kuvia

Eilen kävi vähän ikävästi. Iso koira innoissaan syöksähti Kaukoa kohti ja se säikähti ihan sydänjuuriaan myöten. Tilanne saatiin tasaantumaan, mutta kokoeron takia kosketuksiin ei voinut päästää. Pelokkaan murinan ja epävarmuuden täyttämä tilanne oli kaikkea muuta, kuin mitä ikinä pennun kanssa toivon. Huoh.

Tuli sitten kiire alkaa etsimään niitä hyviä kokemuksia ja äkkiä. Silmiin osui Koirakoulu Välkyn pitämä pentujen leikkitunti. Niinpä lähti pentu mukaan ja nokka kohti Renkoa. Tilanne vaati kiperästi korjaustoimenpiteitä, joten tunnin ajomatkakaan ei haitannut mitään.

Alku meni niin kuin odotin ja pelkäsin, Kaukolla oli niskakarvat pystyssä ja se murisi. HURRAA! Mutta se oli hyvin hillittyä ja se kuitenkin sieti hyvin sen, että kolme pientä pentua tuli haistelemaan sitä. Pyrin itse olemaan mahdollisimman rento ja liikuin pitkin aluetta, jotta en jää itse lataamaan sitä jännitettä ja koirat lähtevät liikkumaan. Tilanne rentoutui kuitenkin hyvin hyvin nopeasti ja Kauko oli oma itsensä.

Kaukon lisäksi oli neljä pienikokoista pentua. Kauko oli suunnaton sotanorsu pieniin kavereihinsa verrattuna ja sen takia jouduin aika-ajoin sitä vähän jarruttelemaan. Meijän ehdoton lemppari oli pieni valkoinen russeli, joka ei ollut moksiskaan, vaikka Kau vähän rajusti ja isommalla elopainolla painikin sen kanssa. Siellä se muksahteli nurin pitkin nurmikkoa ja antenni ilosesti heiluen juos läskin spagettijalkaisen otuksen perään, että jeeeee kaverii!

Nyt ei auta murehtia, että kaikesta huolimatta se tavallaan huono kokemus (vaikka mitään pahaa ei onneksi sattunutkaan fyysisesti) pääsi tapahtumaan. Täytyy vaan muistaa entistäkin ahkerammin kerätä niitä hyviä. Tänään tavattiin neljä erilaista kaveria ja vaikka eilisen tuoreessa muistissa olevat tapahtumat aiheuttivat pienessä miehessä epävarmuutta alkuun, pääsi se siitä nopeasti yli ja oli oma itsensä. Juoksemista, painia, leikkiä ja hillitysti kovaa ääntä. Tänään saatiin moninkertaisesti hyviä kokemuksia.

En osannut valikoida kuvia joten laitan ne kaikki, sorry! ;D

Kuka ei kokonsa puolesta kuulu joukkoon? :D

Tämäkin oli kiva kaveri! Hirmu reipas pieni tirriäinen, joka pisti
uskottavasti hanttiin jättiläiselle.

Isoveljellinen taputus päälaelle...Mitä sä teet?

Mäki tuun kattoo..

..jännää..

...ja nyt ollaan molemmat tälleen!

Yksi ehkä noin sadasta kuperkeikasta.

Kotimatkalla iski väsy.

Mitkä jalat?

2 kommenttia:

  1. Kuvista päätellen Kauko ei olekaan enää pieni pentu. Juhannuksena rallaamaan Titon kanssa. Tito tahtoo ja Kake tahtoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se ole. Se ei ole lainkaan pieni. Ja sen lötköjalat sotkee ihan hirveetä vauhtia ja se on nopee. Juhannuksena Team Kerava on mukana.

      Poista