keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Ruokaa ja uintivideo

On muuten koiranruokaa. Pari laatikkoa roudasin lihoja ja luita Murren Murkinasta ja toiset pari laatikkoa KennelRehusta. En taas tosin missään vaiheessa tullu pohtineeksi sitä, että mihin hittoon mä noi kaikki tungen?! Hyvin mahtu. Kun vähän survo jalalla. Täytyy vaan muistaa avata pakastimien ovet varovasti tai saattaa murskaantua varpaat sen pakastevyöryn alle...

Olin niinkin ahkera, että tein Kaukolle aika monen päivän ruuat valmiiksi rasioihin. Oli tarkotus tehä kaikille koirille valmiita kippoja, mutta tosta aikuisten ruokkimisesta en oo tehny ihan samanlaista rakettitiedettä, niin ne sujunee edelleen vanhalla kaavalla.Kaukolle pidin sunnuntain yöuinnilla uimakoulua. Kahlasin ite veteen mahdollisimman syvälle ja pidin Kaukon hihnassa. Mentiin ikään kuin "samaa matkaa" ja siinä jännimmässä kahlaamisesta uimiseen siirtymisen kohdassa vähän avitin hihnalla valjaista. Ensin Kauko pysähty ja oli vähän että noku emmä haluis, en vetäny hihnasta kovaa, mutta pidin pienen paineen rantaan pakenemista vastaan. Hellitin sen vähäisenkin paineen heti, kun Kaukollakin oli suunta taas sama kuin mulla.

Ja niin me ylitettiin se pahin kynnys ja Kauko lähti uimaan! Ensin ihan vaan että pari uintiliikettä joutu ottamaan ja hirmuiset kehut. Kauko nappas juonesta kiinni heti ja seuraava uintikieppi oli jo paljon paljon isompi hänen itsensä toimesta. Ja sitten uitiinkin jo ilman hihnalla avitusta ja lopuksi haettiin kaksi kertaa pallokin, hurraa!

Tänään käveltiin joenrantaan käymään uimassa. Matkaa suuntaansa tuli 2-3km, joten ajattelin sen olevan ihan inhimillinen Kaukollekin. Ei se ainakaan yhtään minkäänlaisia väsymisen merkkejä antanu, joten ehkä mentiin ihan hyvissä rajoissa. Video kertonee sitten kaiken tarpeellisen reissun määränpäästä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti