torstai 20. kesäkuuta 2013

Unikoulu

Kaukon missiona on oppia nukkumaan erilaisissa paikoissa. Kun yöt sujuvat niin mallikkaasti omassa huoneessa, niin tottakai mä haluan sen oppivan nukkumaan joka paikassa. Se osaa nukkua töissä, se osaa nukkua mummolla Birren ja Bean kanssa.

Toissailtana se sitten pääsi ensimmäistä kertaa Birren ja Bean kanssa nukkumaan meijän makkariin yläkertaan. Kaikki menee vallan mainiosti, kunhan muistaa pistää vaatekaappien peiliovet piiloon. Nää miehet meinaan on vähän yksinkertasempaa porukkaa ja kaks tuntia sitä ittensä peilailua, oman peilikuvansa kanssa leikkiyrityksiä, vaanimista, murinaa, pakoryntäyksiä ja muuta pientä ohjelmaa, mä veivasin ne peilit piiloon. Urpo.

Viime yönä Kauko nukku yksin makkarissa ja tytöt alakerrassa. Peiliovet oli piilossa heti alusta lähtien, joten minuutissa Kaukkis käpertyi Birren tutulle paikalle mun yöpöydän alle matolle (ensin kävi rymyämässä vaatekaapit läpi ja kurkkimassa ovien taakse, että eilen täällä joku komee kaveri kyllä oli...). Se ei yritä hyppiä sänkyyn, se ei vaella keskellä yötä, ei mitään. Heleppoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti