tiistai 9. heinäkuuta 2013

Ei koiria sohvalle

En tiedä oonko tän stoorin jo teille jakanu, mutta kun mä Birren ja Bean kanssa tänne Jiin nättiin kotiin änkesin, oli koirille tiukat säännöt. Ei mitään asiaa sohvalle. Koirat omalla paikallaan portin takana ja ihan totaalisen tiukka piste. Näitä kuvia on nyt kertyny aika monen monta kappaletta:


Ei mul muuta. :)

4 kommenttia:

 1. Tuttua! :D Niin ne jäykimmät suomipojat sulaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli huomattua ;) Ei oo yks eikä kaks kertaa, kun olen tullut töistä kotiin ja yleensä Rouva Porokoira on ollut sohvalla peiteltynä viltin alle :D

   Poista
 2. Tuttua myös täällä :D Ennen pentua selvät säännöt miehen kanssa, että koira ei saa tulla sohvalle eikä sänkyyn. Joopa joo.. lempparipaikka taitaa olla sänky :D Kummasti ne omat säännöt unohtuu, kun ei se ookkaan maailmanloppu, jos koira änkee viereen kun pötkötät sohvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ite koskaan ollu järin tarkka tämmösistä jutuista, mutta mies kovasti yritti olla. Nimenomaan yritti. Birre etenkin sai alusta asti nukkua mun vieressä sängyssä ja Bea myös aika usein. Bealle vaan tulee herkästi kuuma eikä se viihdy kovin lähellä kauaa. Pahimpaan karvanlähtöaikaan en oo yleensä jaksanu sänkyyn päästää, mutta muuten ei oo niin tarkkaa ja sohva ei oo ikinä ollu kielletty paikka. Kyllä mun mielestä on niin ehdottoman ihanaa löhötä sohvalla koira molemmissa kainaloissa ja yks vielä retkottaa mahankin päällä :)

   Poista