maanantai 29. heinäkuuta 2013

Iltaretkeilijät

Koko perheen voimin käytiin Keinukallion liepeillä kävelyllä. Reissuun hurahti reippaasti yli 1,5h ja johan oli mukavaa. Mentiin niin myöhään, ettei taaskaan ollut muita liikenteessä, niin saatiin ihan kaikessa rauhassa tallustella ilman muita lenkkeilijöitä.

Koirat juoksenteli vapaana ja etenkin Kaukosta oli ihan mielettömän siistiä juosta puskista läpi. Ja puskien ympäri. Eikä haitannu jos vaikka välillä muksahti nurin ojaan. Löydettiin jättimäinen pelto, jossa oli pitkiä rivejä muoviin tungettuja heinäpaaleja.

Bea ponkas vanhana tekijänä heti paalien päälle ja juoksenteli niitä pitkin sinne ja tonne, ees ja taas. Birrelle se oli sen sijaan suurempi haaste. Yritys oli kova, se hyppäs kyllä tarpeeks korkeelle, mutta paikallaan. Siis suoraan ylöspäin, ei milliäkään eteenpäin. Meinattiin tikahtua nauruun, kun pullero niin tosissaan hyppii ja hyppii ja hyppii, mutta ei millään muotoa paalia kohti! Lopulta kiipesin ite paalin päälle, niin johan se Rouva Porokoirakin sieltä pomppasi perässä.

Kauko ensin katteli haaveilevasti paaleja, mutta totesi olevansa vielä liian pieni poika moiseen touhuun, joten kaiveli vaan jotain aarteita pellosta. Nostin sen kuitenkin paalien päälle ja vähän varmistelin valjaista pitämällä, ettei se keksi ponkasta sieltä alas. Yhdessä tuumin juostiin paaliriviä päästä päähän ja hirmuista vauhtia pentu uskalsi juosta, vaikka vähän se liukas pinta ja aika isot raot paalien välissä jännittikin.

Kotimatkalla poimittiin kaikki vadelmat puskista, mitä reitille osui. Kauko poimi niitä näppäränä poikana itse suoraan puskasta ja mussutteli tyytyväisenä saalistaan. Birrelle ne piti poimia ja Bealla nyt ei ollut aikaa moisiin turhuuksiin.

On ainakin juostu ja rymytty nyt niin paljon, että luulis unen maistuvan itse kullekin. Lupaan ja vannon tällä viikolla ottaa uusia kuvia! Kauko on hujauksessa kasvanut ihan valtavasti, joten sietää jo vähän kuvia päivittääkin. Viimestään viikonloppuna tulee hillitön kuvapläjäys, kun mennään koko viikonlopuksi taas mökille. :)

Ihan vain pikkuinen Tutsi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti