keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Vapaapäivän kuulumisia

Ei uskois, että eletään heinäkuun loppupuolta. Ulkona on viileetä, harmaata ja ankeeta. Eilen illalla vietettiin monen monta tuntia Ojangossa, mutta ei oikeestaan tehty mitään. Tulihan oltua.

Koska eilen oli taas junioriosasto mukana Ojangossa, joten tänään startattiin vapaapäivä ihan kahestaan Tuksun kanssa. Käytiin kävellen kiertämässä kolme eri eläintarvikeliikettä Keravalla. Nautin Birren kanssa lenkkeilyn vaivattomuudesta ja kahdenkeskinen laatuaika tuntu piristävän koiraakin ihan merkittävästi. Se hölkkäili iloisen huolettomasti, välillä jopa niinkin reippaasti, että ajautu koko hihnan mitalta mun edelle. Ja se on muuten harvinaista se...

Kaupoissa se haisteli herkkuja hyvin läheltä, mutta totuttuun tapaan ei tehnyt elettäkään tehdäkseen ostoksia omin luvin. JataPetin kuivaherkkuosastolta tarttu mukaan lohi- ja heppakuutioita eväiksi kotimatkalle. Pienelle poropallerolle herkut maistu enemmän ku hyvin ja se mutusteli tyytyväisenä pitkin kotimatkaa herkkujaan.

Reippaasti yli tunti tähän meijän pikku retkeen hurahti ja kylläpä oli mukavaa. Rentouttavaa ja huoletonta käppäilyä rakkaan puksuttimen kanssa. Yeah. :)

Birre muutama vuos sitten. Mukavuudenhaluisuus ei ainakaan ole vähentynyt vuosien mittaan... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti