torstai 1. elokuuta 2013

Ruokatehdas

Palkkapäivä tietää aina pakastimen täydennystä. Eli ei muuta kuin tehdas pystyyn ja purkittamaan ruokia! Mulla on uus systeemi, jossa mä heitän pakasterasian niin täyteen kahta tai kolmea eri lihaa ym, kuin se vaan ikinä menee ja sieltä sitten sulattelen aina kaikille kolmelle ja lisään päälle lihaiset luut eri pussista.

Luut pussitin myös. Esimerkiki kuusi possun kylkiluuta yhteen pussiin tai kolme lampaan kylkipalaa yhteen pussiin. Saa sitten kerralla aina päivää kohden tarvittavat ruoat. Mä kun en tykkää seisottaa raakoja jääkaapissa päivätolkulla. Kun pakasteet otetaan jääkaappiin, menee ne käyttöön alle vuorokauden sisällä. Mielellään jo aikaisemmin.

Myös Birre syö nyt ihan yhtä monipuolisesti, kuin kaks muutakin rakkia. Totesin sen olevan ihan se ja sama mitä mä sen kuppiin tungen, tassut oirehtii ihan sillon, kun niitä sattuu huvittamaan. Ainakaan toistaseks mikään liha ei ole niitä saanut radikaalisti huonommaksi tai sen koommin paremmaksikaan. Ne elää omaa elämäänsä. Niitä on hoidettu, jos ärtyvät pahaksi, mutta pääasiassa ne pysyy ihan siedettävinä aika itsestään. ARGH!

Koirillahan on omat pedit alakerrassa, mutta yläkerran makkarissa ei. Birre nukkuu aina mun yöpöydän alla ja näyttää tuskaiselta, kun joku noista haisevista koirista yrittää änkästä sen viereen. Tänään sitten Hööksistä ostin yläkertaan yhden pienen pedin Tutsille ikiomaksi sinne pöydän alla olevaan yksiöönsä, kun taas Urpo ja Turpo saivat yhteisen vähän isomman pedin.


Meinas ihan iskeä pieni (positiivinen) paniikki, kun tajusin huomenna olevan lähtö mökille! Apua! Kameran akku lataukseen, muistikortti tyhjäks, koirille ruoat, koirille vesilelut, jotain omia kamoja mukaan ja oi voi voi voi voi. Ihanaa. Aika unelmaa säätä on kuulemma luvattu koko viikonlopulle, joten sitä odotellessa. Me aiotaan niin viettää ihan huippu viikonloppu! Mitäs luulette Bean tekevän kaikista eniten...?

Huippua viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti