keskiviikko 14. elokuuta 2013

Synttärikakkua

Kuva: Jonna Löytynoja / Kielapihkan
Tää on ihan ensimmäisiä, ellei peräti ensimmäinen kuva, jonka näin Kaukosta. Neljä vuorokautta "vanha" pieni pyllerö. Nieleskelin harmistustani, koska toivomaani narttua ei sitten syntynytkään ja olin maani myynyt. Urostahan mulle ei tule. Koskaan. Jostain hyvin kummallisesta syystä löysin kuitenkin itseni katselemasta näitä kuvia uudelleen ja uudelleen, huomasin juttelevani kasvattajan kanssa melkein joka päivä.

Kuva: Jonna Löytynoja / Kielapihkan
Tässä kuvassa Kauko on 3 viikkoa ja 4 päivää vanha. Tässä vaiheessa tiesin jo, että olen menossa pentuja katsomaan. Olin hyvin syvällä tässä suossa. Pentujen vartuttua vielä vähän lisää ja luonteiden tullessa paremmin esiin, mulle ilmotettiin olevan varattuna pennuista paras. Rohkea, räyhäkäs ja hullu.


Pennut olivat 6-viikkoisia, kun vihdoin matkustin paikanpäälle. Tapasin kolme pentua, joista isoin ja pläskein oli villi, se kirmasi luokse puremaan ja riehumaan, se raivosi, juoksenteli, kaatuili ja vartin välein latasi akkuja. Ulkona se viipotti rohkeasti häntä pystyssä vaaroista välittämättä. Pentu sai nimen. Tiesin, että tässä on mun Kauko. Mun ikioma Kauko.


Nyt Kauko on jo näin iso. Tänään vietetään virallisia 6kk synttäreitä ja mä en ole katunut valintaani ottaa tämä pentu vastaan kertaakaan. Yhteinen retkemme on vasta hyvin hyvin alussa, mutta pieni Kauhulapsi on ottanut paikkansa tässä laumassa. Se on leikkisä, rohkea ja avoin pikkupoika, jonka kanssa meillä on varmasti upea tulevaisuus edessä.

Paljon onnea ihanalle puolivuotiaalle. <32 kommenttia:

 1. Mikä on kakun ohje?:-)

  ja onnea Kauko<3

  mylifedoglife.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murren Alkuvoima Peurasta ensin tein kulhoon pohjan, liiskasin ne sinne tiiviisti ja sitten kippasin lautaselle nurin. Ja sitten koristelua oman maun mukaan! :D Onneksi Birrellä ja Bealla on kohta synttärit, koska niiden kakuista tulee vielä hienommat. Niiden kakut aion tehdä lasiin/mukiin, niin saa korkeamman ja näyttävämmän kakun! ;)

   Poista