torstai 15. elokuuta 2013

Voihan mätsäri!

Helsingin Seudun Kennelpiiri ry:n Match Show Avustajakoirien hyväksi oli siis tänään. Oltiin paikalla hyvissä ajoin ja kauhistelin koko ajan vaan kasvavaa osallistujamäärää. Porukkaa oli ihan valtavasti! Koirien ja siellä hihnan toisessa päässä keikkuvien käytöstavoissa oli monin paikoin toivomisen varaa, mutta hyvin me surffailtiin siellä sekasorron keskellä.

Ensin oli Bean vuoro sekarotuisten kehässä. Sininen nauha saatiin, luultavasti ainakin osittain koska Bea sähläsi ja rävelsi ja halusi pussailla tuomarin nurin. Oho. Siinä välissä kirmasinkin jo Kaukon kehälle, jossa oli FCI:n ryhmät 5&10. Nuorimies oli yllättävänkin hienosti ja jopa seisoi paikallaan aina pieniä pätkiä kerrallaan. Kuulemma Kauko liikkui kauniisti ja rakasti tuomaria ihan överisti. Ylläri.

Kaukolla oli vastassa vähän nuorempi husky ja varauduin jo siniseen nauhaan, mutta oho, Kauko saikin punaisen! Punaisten kehässä karsittiin monen monta koiraa pois ja olin vielä enemmän OHHOH kun oltiin neljän parhaan joukossa. Jaettiin neljäs sija, sitten kolmas ja tadaaaa, Kaukolle PUN2! Voihan hurraa ja jee! Ainiin, takas Bean kehälle!

Järjestäjät olivat ihanan joustavia ja tuomarit sun muut kehäihmiset ihan tosi huippuja. Niinpä koska sekarotuisten kehä kiltisti odotti meitä, vaihdoin lennosta koiraa ja ryntäsin Bean kanssa sinisten kehään. Mun rakas kultakimpale seiso niiiin ryhdikkäästi ja marssi ympäri kehää kuin missä tahansa kovassa maailmanluokan kilpailussa. Ja taas jännitettiin. Neljä sija jaettu...kolmas sija jaettu... Bealle SIN1! Jeeeee!

Kaappasin pokaalin ja ruusukkeen ja huokaisin helpotuksesta. Nyt tää oli tässä, ei muuta kuin kotiin syömään. Olihan hauskat bileet. Otin parkkipaikalla jo pokaalikuvia koirista, kunnes joku pieni hälytyskello alko soimaan päässä. Joku on nyt vinossa...Bean sijoitus...KÄÄK! Sekarotuisten BIS-kehä! Kipinkapin takasin kehälle, jossa meitä jo kovasti ootettiin, meinasivat jo ihan mennä kuuluttamaan. :D

Taas lennosta kehään ja pönöttämään. Kehää pari kertaa ympäri ja vähän lisää seisoskelua. Beasta tuli sekarotuisten BIS3! Toinen pokaali ja ruusuke mukaan sekä lupa lähteä NYT kotiin.

Ihan ku oltais jossain oikeessakin tapahtumassa oltu, kyllä fiilis on niin katossa! Jeee!


6 kommenttia:

 1. Onnee!<3


  mylifedoglife.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihan huippua, aikamoinen tuplamenestys teillä! Ei kyllä ihmekään, kun on niin kivat koirat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska tällä kokoonpanolla ei pääse oikeisiin näyttelyihin, niin täytyy sitten pistää parastamme leikkinäyttelyissä. ;)

   Poista
 3. Hirmusti onnea menestyksestä! Noilla korvilla hurmaa kenet tahansa. ;)

  VastaaPoista