torstai 5. syyskuuta 2013

Auts!

Aamulenkki jäi lyhyeksi, kun metsässä, noin puolen metrin päässä polulta eräät onnettomat hörökorvat menivät tallomaan maa-ampiaisten pesän päälle. Sekunnissa sieltä nous semmonen musta pilvi ja sit juostiin. Juostiin niin helvetin lujaa. Kaikki kolme koiraa kilju kurkku suorana, kun ampparit pisti niitä kerta toisensa jälkeen.

Tuli myös ite otettua sen verran monta osumaa yläkroppaan, että tuntuu kuin koko kehon yläosa olis liekeissä. Sattuu niin maan pirusti! Koirien turkista hätistelin niitä kymmeniä, matkan varrella muutamia ja kotona vielä muutaman lisää. Harjasin koirat läpi ja pari vielä löyty. Koirat piippaili kilpaa ja yritti pyrkiä sisälle turvaan.

Kastelin kaikki kolme vedellä läpi ja vielä yks amppari kaivautu esiin ja joutu hukutettavaksi. Kaikilla kolmella naamat turvonnu sieltä ja täältä. Eläinlääkärin ohjeiden mukaan kaikki sai kyytabletteja ja hälytin Jiin kotiin vahtimaan koiria, kun en voi olla töistä pois enkä todellakaan jätä koiria nyt yksin kotiin.

En yhtään ihmettele, että koirat edelleen vähän piippailee ja kirputtaa itteänsä, koska muakin sattuu edelleen aivan hitosti. Polttelee, pistelee, sattuu. Hyvää huomenta vaan...

1 kommentti:

  1. auts.

    Frendi tallo kerran maa-amppareitten pesän päälle=amppari allergia tuli...

    VastaaPoista