lauantai 7. syyskuuta 2013

(Ilman) Hallintaa

Pikaisen pissatuksen yhteydessä otin ehkä vartin mittasen minileikkitreenin pihalla. Kaukolle muutaman askeleen seuruuta palkkana pallo, joka oli joko kainalossa tai jommassa kummassa nyrkissä, maassa edellä tai maassa takana. Kaikki toimii yhtä hyvin. Se vaan tekee ton niin hienosti! Mun eniten inhokein liike ikinä on Kaukon myötä mun ultimaattisin lemppari!

Hillitön räyhäleikki narupallolla, josta Kauko maahan ja leikkihetki Bean kanssa. Vaikka muutama sekunti sitten Kauko räyhäsi ja kävi tuhannen kierroksilla, niin nyt se makoili maassa aivan tyynenä, rauhallisena ja hallitusti. Bea hyppeli ja nouti palloa, Kauko olis voinu nukahtaa niille sijoilleen. Kun taas sitten vapautin sen, se oli siinä sekunnin sadasosassa täynnä tulta ja tappuraa. Mä en kestä miten sairaan pätevä nuorimies!

Voin turvallisin mielin leikittää sillä megaräyhäleikkejä, kun tasasin väliajoin esimerkiksi juuri näin testaan, että mä edelleen hallitsen tilanteen sääntöjä ja kaikki narut on mun käsissä. Sairaan kivaa. Ihan tosi ältsin sikasairaanmakeeta!

Ei mulla muuta, pieniä iloja vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti