lauantai 28. syyskuuta 2013

Lisää leluja!

Bea sai synttärilahjansa eilen, siis päivän myöhässä. Ostin sille semmosen vihreän geelipallon ja tein siihen pienen lisävirityksen tunkemalla sinne sisälle pienen vinkupossun. Kun Bea tykkää ihan urpona vinkuleluista, mutta on jo liian taitava iskemään kulmurinsa pillin aukosta sisään ja vaijentamaan vingun, joten riemu ei kestä järin kauaa. Geelipallon kanssa ongelma on ratkaistu!

Oon kuullu, että tän vihreen pallon pitäis olla aika kestävä, joten myös vinkulelun elinikä tulee olemaan pidempi. Ja kyllä kelpasi! Bean häntä huiski niin kovaa, että pelkäsin sen vielä lentävän irti! Piip piip piip piip piip piip piip piip piip piip kirku vinkupossun suojapallonsa sisällä. Täydellistä - kestävä vinkulelu!

Kuten muidenkin palkkaukseen suunniteltujen lelujen kanssa, tämänkin otin pois sillon kun se oli vielä ihan eniten sairaan siisti ja ihana ja paras! Koska toki myös sitten palkkaustilanteessa sen pitää edellen olla maailman ihanin annamullesehetinytjust! -lelu, eikä semmonen, että joo ihan kiva, nähty on. Näitä muita leluja täällä lojuu pitkin lattioita muutenkin, niin ne muutamat pidetään ihan erikoistilanteita varten vaan.

Tallensin vähän liikkuvaakin kuvaa, koska olis meinaan kelvannu muillekin...


P.S. Ei, Kaukolle ei edelleenkään ole kukaan kertonut, että ihan oikeesti pöydälle ei sais mennä. Se on jotenkin päässy unohtumaan.

3 kommenttia:

 1. Meillä on toi sama pallo! Ihan totaalihitti. Se on kimpoillu seinistä, kattolampuista ja vesikipoista. Parhain investointi tähän asti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Täällä käänneltiin päätä melkein ympäri kun pidin ääniä päällä videossa ja possu huus sielunsa kyllyydestä. :D

   Poista
  2. No kiva kuulla, että on lupa odottaa suuria tältä pallolta! ;D

   Poista