tiistai 17. syyskuuta 2013

Murren Koulutuspalat testissä!

Me testattiin tänään Murren Murkinasta ostettuja Murren Koulutuspaloja. Pussi sisältää siis kypsennettyä broiskun kivipiiraa ja sydäntä. Sulatin pienen kourallisen kummallisen näkösiä ruskeita möykkyjä ja saksilla pienin ne sopiviksi namipaloiksi.

Ensimmäinen huomio oli se, että ne ei ollu lainkaan ällöjä! Odotin limasia ja haiseva oksetuksia, jotka tahraa sormet ja kaiken muun kolmen metrin etäisyydeltä. Ne oli semmosia kimmoisia ja ei-limaisia. Ei siis lainkaan ällöttäviä.

Toinen huomio oli se, että hitsinvitsit kuinka ne maistui! Bea liimautu kiinni kuin iilimato eikä ollu tietoakaan etäisyyden ottamisesta liikkelle lähtiessä. Se pysy tiukasti ja iloisesti mukana ja oikein hamusi oikeaa nyrkkiä kohden, jossa namit oli jemmassa. Ne oli hhhhyvääää!

Suurin ylläri oli se, että Rouva Porokoira oli niistä aivan intoa täynnä. Seuruussa se melkein oikein poikitti mun eteen ja nojas muhun, että nyt niitä juttuja tänne HETI! Birren kanssa mua ei haittaa pätkän vertaa tommonen etuilu, poikitus ja nojailu, pääasia että tekee innolla vaikkei ihan täysin oppikirjan mukaan noin muuten menisikään. Koska kuten on tullut hoettua: pääasia että on KIVAA!

Kaukon mielestä namit oli niiiiin hyviä, että alko vähän huudatuttamaankin. Väy väy ja väy! Kaukosta otettiin pieni videokin. Videolla näätte Kaukon hassun tyylin katsoa muhun "ulkokautta" seuruussa. En tiedä mistä se on sen oppinu, mutta silleen se on tehny sen aina. Enkä sen enempää tiedä onko se jotenkin huono asia. Hassu Kaako. Ja tolla meijän seuruulla taidetaan enemmän sopia PK-puolelle kuin kilttien ja hillittyjen TOKO-koirien seuraan.. :D Videon lopussa näette myös, miten lopetan Kaukon kanssa harjotteluhetken rauhottumalla (ja miten paljon vaikeampi sen on alussa pitää katse pois namista, jokaisesta kehusta ja sanasta katse karkaa takaisin namiin).Murren Koulutuspalat oli koko laumassa suuren suuri MENESTYS!!

8 kommenttia:

 1. Voi että Kauko on ihana! Niin nätisti osaa ja on supersöpö!

  VastaaPoista
 2. Kauko <3 Niin pätevä ! Pakko itsekin testata noita Murren koulutuspaloja, oonkin yrittänyt ettiä jotain uutta herkkua vanhojen tilalle/rinnalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ainakin oli ihan koko porukan supersuosikki!

   Poista
 3. Hieno Kauko! Mun aiempi x-rotuinen Otto teki kans tuota ulkokautta kontaktin ottamista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienempänä Kauko oli vielä enemmän solmussa ja pää kenossa, mutta se on vähän tasottunu tässä ajan mittaan. Saa nähdä mihin päädytään. :D

   Poista
 4. Nauroin tota Birren hyyyyvin tarkkaa katsetta sohvalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kiukutti, koska se olis halunnu tulla pätemään ja näyttämään miten paljon paremmin se osaa ja mä vaan käskin sen aloilleen.. :)

   Poista